Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi legyen a tengeri sütőhallal?

Szeretem a halat, ezért nem veszek fagyasztott haltörzset. Mások meg azt szeretik, amit az életben nem fogok megérteni, mert csak halíze nincs. Lássuk, hogyan lehet ezt a terméket a legokosabban vásárolni és elkészíteni? sehogy Szigorúan közszolgálati szerda.

239 Tovább

Aranyosan gyilkos fűszer

Aranyosan gyilkos fűszer Van egy közismert alapanyag, ami melleknél, fenekeknél és cuki cicáknál is nagyobb mémet kavart a Youtube-on. Ez pedig nem a világ legerősebb, legcsípősebb paprikája vagy tormája. Több ezren voltak képesek az utóbbi öt évben kamerára venni magukat, amint folyadék nélkül nyelnek le 60 másodperc alatt egy evőkanál fahéjat, mindezt pedig kb. négymillióan nézték végig.

324 Tovább

A cipőtalp anatómiája

Tie-nek

- Elmondom neked. A kanyarba puhán mész be, és keményen jössz ki, mert kemény farokkal minden hülye tud baszni.

- Zsolt, én ezt nem biztos, hogy teljesen értem, de azt tudom, ha gyorsan megyek be a kanyarba és ott fékezgetek, megdöglök, ilyesmit akarsz mondani a magad szofisztikált módján?

- Igen.

Hasonló ökölszabályai vannak a hússütésnek is, most mégis nagyon keményre kellett csinálnom. Cipőtalppá. Több meló volt, mint rendesen megsütni.

333 Tovább

A világ legegyszerűbb receptje

R.-nek, nehogy ma is idegrohamot kapjon

Két alapanyag, egy vasserpenyő, némi zsiradék és kész vagyunk. Kész vagyunk a koleszban, otthon, egy platnin, szálkásítva, csóróságban, de néha még gazdagságban is, és kész van a gyerek, a köret. A tojásos rizs.

205 Tovább

Szétcifrázzuk a zöldborsót

Szép. Édes. Egész évben elérhető. Aztán tavasszal kiéhezve ráugrunk a zöldborsólevesre, néha a zöldborsófőzelékre, és annyit, nem sokat foglalkozunk vele. Pedig milyen jó a véres hurkához.

495 Tovább

A legjobb kínai, amit soha nem fognak megtalálni

T.-nek és Cs.-nek

19:25: Hát baba, itt se eszünk ma. - álltunk meg a Momotaro sötét ablakai előtt. Nézzük meg a Milky Way-t! Nem tudom hol van, de állítólag nagyon jó, és csak megtaláljuk.

Majdnem nem így lett.

Két embernek feltétlenül hiszek, ha azt mondják, egy étterem jó. Soha nem csalódtam ítéletükben, és soha nem adták el magukat senkinek. Mindketten ajánlották a Milky Wayt, de a reménytelen elhelyezkedés miatt sose indultam neki, illetve éppen erre a hétre terveztem ott egy ebédet. Pont egyikükkel. Szerencsére mással mentem, különben még most is ott kódorognék a harisnya és zokniboltok között.

221 Tovább

Megint lenyeletjük a kutyakaját

A tudjakinek Tiétől, de ez itt akkorsem az rtlklub smsfala!!! (Anna)

Mondtam már, hogy nem tudok főzni?

De az itt mindegy, volt már itt kutyakaja-teszt, nemde? A tudjaki csinálta. Jöhet a következő kanyar a hobbiállat-eledelek világában.

12 Tovább

Annának

 Ehető bugyit mégsem, bár sokat próbált férfiszerelem a mienk, ugye. 

 

 

41 Tovább

A szerelem napján kedvenc ételeink

Cserna-Szabó András

Én megragadnám az alkalmat, hogy Valentin-nap alkalmából egy kedves receptünket ajánljam a Jaj a legyőzötteknek című könyvünkből (társszerző: Darida Benedek): TÖKEPÖRKÖLT KANCAVIDÍTÓ MÓDRA

Igazi maszkulin étel az úgynevezett tökepörkölt, drága. Csak fiatal állat heréjét válaszd - hiszen nem akarod pisiszagú, százados kan tökét enni, édes!

530 Tovább

A férfi szív

A férfi vásárol, a férfi főz. Kitalálta, hogy szívet főz krumplival, románosított vagy erdélyi rakott krumplit. Kicsit kompenzálás is ez, szeretné, ha a konyhában nem automatikusan a segéd szerepet kapná mindig. A szerepből kilépni nem egyszerű, főleg azok után, hogy a kérésre, miszerint a tálkába tegyen két tojást, valóban kivett két tojást a hűtőből és belehelyezte mindkettőt a tálkába; héjastul, majd várta a következő utasítást. De ma ez más.

203 Tovább

Felmelegítve a legjobb, bezzeg a szerelem

Végre elég hideg van a töltött káposztához. Végre elég hideg van az anyósülés előtt hurcolt, egész kocsit bebüdösítő lábosoknak. Elég hideg van az egyre kisebb és kisebb lábosokba vándorló töltéseknek, amiből az utolsó kettő, százhuszadszorra felmelegített, ezredszer madárlátta a legfinomabb. Semmi, semmi nem lesz jobb, ha egyszer hagyjuk kihülni, kivéve a káposztás ételeket.

227 Tovább

Finomfőzelék és szerelem

Peti reggel megint undok volt. A rántottát kipiszkálta a terítőre, a tejet kiborította, a kakaós csigát meg a zsebébe gyűrte és odaadta az udvaron a kutyának. Az anyjában már forrt a méreg.

152 Tovább

Mindenki szerelme, házilag

Az olajos halról nem kell vitatkoznunk, ez az ország kedvenc étele, nem a somlói, vagy mi. Gyerekkorunktól, a koleszon át a loftig elkísér. De a jó szardínia ritka, még a méregdrága, egyedi dizájnercuccok között is bele lehet nyúlni a gyászba, nem is beszélve az olcsókról. Ezért nekifutottam otthon.

155 Tovább

A klasszikus betűtészta, legjobb formájában

Mivel a csapat teli szentimentális, rokkendrollban ragadt ökrökkel, sem a betűtésztából, sem a U2-ból kirakott vallomás nem maradhat ki csupa szív hetünkből. 

Azért van itt, aki az All I want is You más sorait többre tartja
(You say you'll give me
A highway with no one on it ...
You say you want
Diamonds on a ring of gold
Your story to remain untold
Your love not to grow cold

de mindegy, ezt is elfogadtuk, sőt, értjük, miért pont ez.

Küldjék, ha van kinek, meg minek.

308 Tovább

A legjobb ételek szívből

és zúzából, szívesen. Mert eszem a zúzád.

A szív, amikor már nem dobog senkiért, bizony ehető. A legjobb szíves receptek.

Ráadásul a szív nagyon olcsó. Mármint a hentesnél.

Töltött szív

Hajni Szily Lacibácsihoz intézett érzelmi kirohanását álcázta receptnek.

162 Tovább

Az élet mit sem ér, ha szerelem nélkül élik

Mi tényleg teljesen komolyan elkezdtük, amit megígértünk. Február 14.-ig alternatív szerelmes képeslapok, szép szavak, szíves receptek, szeretet, plüssmacik a Malackarajon.

Serge Gainsbourg és én kezdek. Mindezt begipeszelt jobb mutatóujjal raktam össze, he. szopjatoklemind Ha a szerelmük borissza, küldjék el neki bátran.

157 Tovább

Más is utálja a pangasiust

A kezdetektől nem támogatjuk ezt a halat, mert egyszerűen rossz. A pangasius (más néven cápaharcsa, nem összetévesztendő sem a leső, sem az afrikai harcsával) nem finom. Undorító az íze neki. Aki szerint finom, egyrészt gyakorolja az ízlelést, másrészt nézze meg ezt a német dokut. Nem fordítottuk le, hiszen a Heti Válasz már megtette, ha nem beszélnek németül, a lényeget ott összesítve olvashatják.

277 Tovább

Bedőlünk a Valentin-napnak

Elég hektikusan ugrunk rá az ünnepekre, pláne, ha azoknak amúgy lenne gasztronómiai vonatkozása. A Valentin-napnak nincs, talán ez tetszett meg benne. Kívánságműsor következik. Aki nem szerelmes, ne is kattintson.

354 Tovább

Mutáns krumpli a konyhában

Túlméretezett, sötétbarna gyömbér, mutáns krumpli, furcsa gomba: ezek voltak a rögtönzött közvéleménykutatás eredményei, mikor örömömben körbehordoztam a frissen piacolt kilós zacskó csicsókát.

257 Tovább

Fél kézzel a konyhában

Nagyon szerettem a metrós poharakat. Pont kézbe simultak, a 4 dl is egy értelmes méret, ez volt az utolsó a készletből. Vastagok voltak, nehezek, volt bennük anyag. Összetörni is jó volt őket, súlyosan durrantak a konyhakövön, az egyik repesze egyszer a tapáta alá fúródott. Szerelemféltős poharak voltak, tökéletes célszerszámok.

Már a folyosón ropogtattam a nyakam, egy ilyen napra nagy kört fogok futni, a végén tíz százas sprinttel. Amikor a nyolcas kört kívánom, akkor rögtön rá kell bukni, nem szabad semmihez hozzányúlni, semmihez, se íráshoz, se férfihoz, se üvegpohárhoz, mert minden eltörik. Minden. M-I-N-D-E-N. Most a metrós pohár tört el, de halálában elkaszálta a fél mutatóujjamat.

657 Tovább

Trenírozza elburjánzott ízlelőbimbóit!

Házastársa extrém konyhai különlegességgel lepte meg születésnapja alkalmából, az ön mosolya azonban az első falat után természetellenessé vált? Kedvenc bloggere utasításait követve, hosszú anyagbeszerzési és konyhai tortúrákon ment keresztül, kajtatva a csúcsgasztronómiai élményt, ami egyszerűen elmaradt? Égett a pofája, mert egy csillagos étterem menüjének csúcspontját volt kénytelen otthagyni a havi fizetésével együtt? A hiba valóban az ön készülékében van, mégsem tehet róla.

288 Tovább

Pacalos buli

Madridi pacalozásra voltam hivatalos a hétvégén Eszedbenejussonmegkérdezni Kihez. Mivel szentül vallom, hogy az olvasók tájékoztatása mindenek felett, avagy Hobo után szabadon "… szeresd az olvasót, hisz' belőle élsz, az írástudóktól meg jobb, ha félsz" ezért úgy gondolom az olvasónak joga van megtudni, kedvenc Főcsővezető asszonya és illusztris barátai mivel múlatják az időd péntek esténként. Megpróbálom a részrehajlás legcsekélyebb szándéka nélkül lejegyezni azt. Ha már a hűtőjét is ismerik (főleg belülről) sok titok már nem marad.

104 Tovább

Tejesláda nélkül az élet

nem élet.

Az előző nem tudom kinél van, de ha bárki rendelkezik egy fehér tejesládával, aminek az oldalára arannyal van felgrafitizve: MALACKARAJ KURVÁK VÉRÉNEK TÁROLÁSÁRA, az kapja össze magát és hozza vissza. 2012 01 31-ig nem ölöm meg, amiért ellopta. Ellopta a tejesládámat, amit magam is loptam. Nem mondom meg kitől. A második tejesládámat is ellopták. A kutya.

140 Tovább

Amit csak rántani érdemes

- Én ezt meg nem eszem.

- Nem érti, mi? Nem érti, akkor majd mi megesszük.

- De ezen nincs hús, mi ez?

- Ín, babám, ín. Meg bőr.

- Kirántjátok az inat?

- Igen, és hörögve, sírva, zokogva fogjuk megenni. A nyelvünk felragad a szájpadlásunkra, a szupermorzsa ropog és jó lesz nekünk.

220 Tovább

Erotikus rémálmok ponttyal (V.rész)

Helyszín: Budapest, XIII. Szent István körút - Tátra utca (Sallai Imre u.) sarka, a 13102-es Angyalföldi KÖZÉRT Vállalat Hús és Hentesárú boltjának utcafrontja.

Idő: long time ago...

I. rész. Karcsika hajnali 04:30-kor felkel káromkodik egy irgalmatlan nagyot és elindul a világ legeslegnehezebb munkájára, halat árulni az újlipótvárosi proletároknak.

II. rész: Karcsika beindítja a halszagú kiskereskedelmi egységet, minőségi szolgáltatások az emberi teljesítőképesség határain túl. TAKARÍT, "REGGELIZIK", ELAD, ELAD, ÉS ELAD

III. rész: Karcsika eléggé tágan értelmezi a tisztességes kiskereskedelmi fogások tananyagot.

IV. rész: Na és mi van utána? Na mi? Hazamész? Végeztél? Átöltözöl? Lezuhanyzol? HÁT A NAGY FASZT!!! Takarodsz vissza ki az utcára előkészíteni a másnapot!

Sorozatunk utolsó részében kicsit emberibb vizekre evezünk, ilyen a család, a tisztálkodás, az álmok, az ünnepi hangulat és a szex egy PONTTYAL!

141 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek