Helyszín: Budapest, XIII. Szent István körút - Tátra utca (Sallai Imre u.) sarka, a 13102-es Angyalföldi KÖZÉRT Vállalat Hús és Hentesárú boltjának utcafrontja.

Idő: long time ago...

I. rész. Karcsika hajnali 04:30-kor felkel káromkodik egy irgalmatlan nagyot és elindul a világ legeslegnehezebb munkájára, halat árulni az újlipótvárosi proletároknak. 

II. rész: Karcsika beindítja a halszagú kiskereskedelmi egységet, minőségi szolgáltatások az emberi teljesítőképesség határain túl. TAKARÍT, "REGGELIZIK", ELAD, ELAD, ÉS ELAD

III. rész: Karcsika eléggé tágan értelmezi a tisztességes kiskereskedelmi fogások tananyagot.

IV. rész: Na és mi van utána? Na mi? Hazamész? Végeztél? Átöltözöl? Lezuhanyzol? HÁT A NAGY FASZT!!! Takarodsz vissza ki az utcára előkészíteni a másnapot!

Sorozatunk utolsó részében kicsit emberibb vizekre evezünk, ilyen a család, a tisztálkodás, az álmok, az ünnepi hangulat és a szex egy PONTTYAL!

 

Tehát ott tartottunk, hogy hazabaktat az ember teljesen összetörve és kikészülve. Ugyanitt jelezném, hogy ebben az időben sajátítottam el a sétálás közbeni alvást. Bubukáltam kicsit a Jászai lámpákig, ott felkeltem és átmentem a zöld jelésen, majd alukáltam tovább a Falk Miksa utcában sétálva. Néha-néha kicsit tovább mentem a kapunál, ez mondjuk igaz...

22:00 óra környéke Otthon, édes otthon, azaz TISZTÁLKODÁS, TÁPLÁLKOZÁS és PIHENÉS!

Becsöngetsz, anyukád ajtót nyit, és ahogy rád néz, abban a pillanatban egy könnycsepp jelenik meg a szeme sarkában, egy ilyen igazi, anyai könnycsepp, a sajnálaté... Te csak ennyit mondassz:

- Huhh... Mami pontosan tudja, hogy ez ezt jelenti: Szia Anyú, nagyon de nagyon fáradt vagyok, és szeretnélek megkérni arra... Én most elmegyek a fürdőszobába levakarni magamról ezt a bűzös undormányhártyát, légy szíves tegyél fel melegedni húslevest Pontosan 30 perc múlva tálald ki jó melegen a konyhaasztalra, kicsit kapcsold be a Kossuth rádiót, de csak nagyon halkan, utána azonnal menj be a szobába, mert képtelen vagyok beszélgetni, de még csak hallgatni is.

Nagyon köszönöm édesanyám.

Anyuka drága ezt szó nélkül, mint egy jó anya pontosan látja a szememben, hogy ez nem a beszélgetések percei lesznek. Ott kint a folyosón alsógatyára vetkőzöl(Muszáj, merthogy kondenzcsíkszerűen húzol magad után PONYTYPIKKELY-csíkokat, bármerre jársz, tuti, hogy leesik a ruhádról, vagy kiesik alóla pár 100 kibaszott PONYTYPIKKELY) és a felsőruházatot a bejárat mellet lebaszod a földre és szótlanul bemész a fürdőszobába. Ott percekig engeded magadra a forró vizet, és körömkefével sikálod le magadról azt a 2 centis undorító kibaszott PONYTYPIKKELYEKKEL fűszerezett HALSZAGOT. Közben a kádba is ereszted a fürdővizet, mert ez csak az első lépés. Aztán beülsz a kádba, és elvégzed ugyanezt a fertőtlenítési folyamatot addig, amíg meg nem látsz a fürdőkádban úszkálni egy kibaszott PONYTYPIKKELYT! Ezt a istenbaszott ellenséget! Ekkor üvöltve ugrasz ki a kádból és mászol vissza a zuhanyzóba. és, És, ÉS még mindig halszagod van, az is marad örökre, áááááhhhhhhh!!!! Egyszerűen ez lesikálhatatlan.

Belebújsz a pizsibe és csukott szemmel belapátolod a meleg levest. Aztán ágyikó és elkezdődik a rettenet, a borzalom, a lidércnyomás... Nekiállsz halakról álmodni, egy kibaszott rémálom az egész éjszakád, pl. olyanokat, hogy: egy PONTY üldöz a Balatonban, de ilyen hatalmasnagy és te megpróbálsz elszaladni, de nem megy, mert többi kis rohadék PONTY vízszintesen úgy fekszik le az iszapba, hogy mindig rájuk lépj, és úgy úszkálnak mindig a lábad alá, te meg egyhelyben rohansz, mert mindig elcsúszkálsz rajtuk, KEGYETLEN!!!

Aztán egyszercsak reggel 4 óra és KEZDŐDIK MINDEN ELŐRŐL...

Nagyon köszönöm a figyelmet.

Nagyon jól esett ezt így leírni, már rég meg akartam tenni. Mindösszesen egy kérdés maradt megválaszolatlanul, amit rengetegen kérdeztek meg, tehát a válaszom: NEM! Soha az életben nem basztam meg PONTYOT, de még csak gondolni sem gondoltam rá akkortájt, mostanában igen, de NEM, NEM DUGTAM MEG MÉG HALAT!!! Tudom, hogy a nedves, fog nélküli kis szájacskája adott esetben még vonzó is lehet, de NEM TETTEM MEG!

Más: Az még kimaradt, hogy a rengeteg sérüléstől mindkét kezed a csuklódtól az ujjaid begyéig egy teljes gyulladás és kétszeresére vannak dagadva, azaz, egész karácsonykor semmihez sem tudsz fájdalom nélkül hozzá érni, ami mondjuk nem is zavar, mert a következő 72 órát simán átalszod, és már ott a Dec 27. és

ÚJRA MEHETSZ DOLGOZNI!