A kezdetektől nem támogatjuk ezt a halat, mert egyszerűen rossz. A pangasius (más néven cápaharcsa, nem összetévesztendő sem a leső, sem az afrikai harcsával) nem finom. Undorító az íze neki. Aki szerint finom, egyrészt gyakorolja az ízlelést, másrészt nézze meg ezt a német dokut. Nem fordítottuk le, hiszen a Heti Válasz már megtette, ha nem beszélnek németül, a lényeget ott összesítve olvashatják.

Ne legyenek illúzióik, a nagyipari állattartás ilyen mindenhol, legfeljebb kevesebb hormon, antibiotikum, gané kerül a nyomorultul tartott állatok húsába, ha azt egy szigorúbban szabályozott országban tenyésztik. Lásd tenyésztett lazac, az se nagy szám, de legalább nem mérgező. 

A doku német, de hozzánk is ugyanez a vietnámi pangasius érkezik, ráadásul nem csak üzletekben, fagyasztott filé formájában találják meg, hanem halsütők rántott hala és fagyasztott halrudacskák formájában is. Vegyenek rendes halat. Ponty, csuka, keszeg, kecsege, azt is kapni. És az finom.

Kiemelném medvedokink kommentjét, mert természetesen az éremnek mindig két oldala van.

"Elolvastam, nehezen tudom elképzelni azt egy az egyben amit ott leírtak, Hangulatkeltés és piacvédelem ez nem más.Egyedi hormoninjekciók minden egyes halnak, persze. A 80-as évek elején rólunk mondták el ugyanezt,oknyomozó német ujságírók. Ha nem kellett a hús. 4 mancs dettó. Ha hiány volt, mert van ilyen és egyre többször lesz, akkor ment minden mennyiségben. Szerintem egyre kevésbé lesz tartható ez a demagógia, 10 éven belül olyan drága lesz a fehérjeforrás, hogy még. Nyilván ellenőrizni kell a termelést és a készterméket is, meg kéne nevezni a termelőt, az importőrt a konkrét tétel arzén és foszfát tartalmát, de ezt nem teszik, vajon miért?"