és zúzából, szívesen. Mert eszem a zúzád.
A szív, amikor már nem dobog senkiért, bizony ehető. A legjobb szíves receptek.
Ráadásul a szív nagyon olcsó. Mármint a hentesnél.
Hajni Szily Lacibácsihoz intézett érzelmi kirohanását álcázta receptnek.
Anna kedvence, csillagánizzsal, puhára főzött marhaszívből, kegyetlen csípősen.
Másik kedvenc, kicsit mint a szalontüdő, de szívből és bárányból.
Egy zúzás csodarecept kedvenc Kerekes Sándorunktól, de a zúza helyett simán el tudunk képzelni szívet is.
Ahogy van az a szív, amit sokáig kell főzni, hogy finom puha legyen, a zúzát is meg lehet puhítani.
Alap.
Szív és zúza együtt, egy kis libaszárnytővel, az egyik legcsodálatosabb és legolcsóbb ételben.
Utolsó kommentek