Szevasz vébé! Örülsz?
Most a legolcsóbb rengeteg zöldség és gyümölcs, érik a két legfontosabb alap, a hagyma és a fokhagyma is. Jövő héten keményvonalas tartósításba fogunk, lesz itt karfiol és ecetes almapaprika festékes vödörben, de ma, olvasói kérésre, ezek az alapanyagok frissen kerülnek felhasználásra.
padlizsán
- ratatouille
- padlizsánkrém
- töltött padlizsán
- mézes padlizsán
- grillezett padlizsán
- fűszeres padlizsánsaláta
- kínai padlizsánsaláta
paradicsom
paprika
cukkíni
- krémleves/főzelék
- spagettivel: az 2×2 centis kockákra vágott cukkínit olívaolajon megsütöm, kevés vajat, apróra vágott, friss zsályát adok hozzá, sózom, borsozom, elkeverem a kifőtt tésztával
- cukkínitorta
- olasz borjúpörkölt
tök
- krémleves
kukorica
szilva
őszibarack
görögdinnye
sárgadinnye
nagy dolgok:
Hirtelen ennyi. Mit főznek hétvégén? Mi harcsát, majd elmeséljük.
Utolsó kommentek