Ez amolyan közkívánatra, aki érezte hiányát, váljék egészségére, aki nem, nekik szombaton konkrét punci is volt, szóval nem mondhatjátok, hogy nem vagyunk egy végletekig kiegyensúlyozott gasztromédia.

A menüket tematizáltuk és kedves kommentelőinknek ajánljuk, bízunk humorukban, és innen is forrócsokizzuk őket. A menük között elég nagy az átjárhatóság, végtelen mennyiségű mozaikot lehet a segítségükkel kirakni. Egy-két kivétellel, egyszerű, könnyen elkészíthető, gyors fogások.

italodance menü Bombadil Tomának

  • desszert: mille feuille, nem mondom meg hogy ejtik, mert fél év Párizs alatt nem tanultam meg a kiejtést, de Olaszországban kedvelt karácsonyi édesség. Amúgy egy krémes, csak sokkal jobb.

bonyolult menü ehrannak

Fotó: Havas Dóra

  • desszert:  mille feuille,megint, nem véletlenül. Nem könnyű elkészíteni, de talán egy ünnep megérdemli.

ahogy anyánk főzne, Herlock Sholmesnak

csingilingielegánsahogykellkarácsonykoregyrendesúrilánynak menü Mitzinek

embermenü ekkerjoznak (meg Annának, meg Vandának, megmegmeg)

haltúltengés hzizinek

megfizethető, nagyon egyszerű, de különleges, mindenkinek

Fotó: Mautner Zsófia

 

A portálon ma egy karácsonynál is fontosabb kérdés: Kinek mitől folyt már egybe taknya-nyála? Legcsípősebb, de éltető téli élmények, ki mit szed a nyálkahártyájára?

Milyen menüt főznek karácsonyra?