Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végre dunsztolunk! Gyertek!!!

Augusztus-szeptember, kilencvenkilenc a kápia, van még paradicsom, fekete szeder, ilyenkor a legolcsóbb a padlizsán, a szilva. Soha jobban nem lehet bemocskolni a körmeinket, de mi már erre is szolgáltattuk a megoldást, hö.

25 Tovább

A vég: káposztasavanyítás otthon

Kovászolni tudok, akkor savanyítani miért nem? Mi olyan bonyolult a savanyú káposztában, hogy inkább veszem az egyre rosszabb, furcsa mellékízekkel terhelt, maró, vagy teljesen érdektelen boltit, ahelyett, hogy nekiállnék?

97 Tovább

A lekvárt is paprikából főzzük

Ez nem egészen így van, már itt sorakozik a nyakamon fél köbméter feketeszeder és ribizli, mert idén elkapott a hörcsög, és befőzök, mintha kéne.

29 Tovább

Ecetet szór a szemembe

A zöldségek ára és a hőmérséklet mindig fordítottan arányos, ezért kell negyven fokban gőzölgő üvegek, lobogó ecet felett állni egy hosszú délutánt. Ebbe bele kell törődni, és költséghatékony bikram jóga edzésként tekinteni a gyakorlatokra. Gyerekeket, háziállatokat, egyáltalán az egész családot jobb elküldeni otthonról és habzó szájjal küzdeni magányosan. Bármennyire jól esne, közben nem szabad söröket inni, ahhoz túl sok lesz ma a forró ecetes mutatvány.

99 Tovább

Kínunkban málnázunk

Tél van, málnára még gondolni se érdemes. Pont két hónapja fogyott el a málnaszörp, amit a nyáron főztünk be. A hiánya már kínzó, hiába próbáltam eddig kétféle, a boltban kapható szörppel is helyettesíteni, sikertelenül. A bolti sokkal málna színűbb, málna illatúbb, de valamiért almalevet és bodzát is hordoz. Ez a legfontosabb, most kell szar, bolti szörpöket inni, hogy legyen üveg nyárra. Aki esetleg kedvet kap, igya, essen túl rajta.

68 Tovább

A magyar és a japán konyha közös pontja

Mi ez, fenőkő? Mit gondolsz? Füstölthússzagú kaszakő, nem tudom, mondd meg, mire való ez? Dasiii, árulja el a Lajos, majd egy óvatlan pillanatban megfaszozott engem, majd a Dávidot is az inox pult mögött.

Fotó: The PIG/Lukács Dávid

37 Tovább

Ramsay kihányta, mi nem

A rohasztott cápahús majdnem kifogott rajtunk, de a kemény legények felnyalják az ammóniát is.

Szeretnénk megköszönni a segítséget Fűszeres Eszternek, Csite Norbertnek, és családjuknak. Ha valakinek akad lutefisk, vagy bármi szélsőséges élelmiszer, kérjük!

Elvállalnák?

87 Tovább

Lelepleztük a világ legbüdösebb halát

A magyar gyomron az erjesztett hering sem tudott eléggé kifogni, egy öklendezés és két mosoly, a végeredmény kettő-egy, ide.

102 Tovább

Jön a legbüdösebb hal

Végre akadt egy tökös legény, aki elhozta. Már csak ki kell nyitni, túlélni a gáztámadást és méltó módon elfogyasztani.

114 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek