Pár hete megtanultuk Bíró Lajostól, hogy aki jól ráérez, hova vigyen egy nőt, annak nyert ügye van. Összeszedtük a férfiak esélyeit legjobban növelő éttermeket, bisztrókat.

Egy randihely lehetőleg sötét, kellőképpen elkülönítettek az asztalok és az ételnek van valami szexi vonatkozása. Kézzel lehet enni, jó a borlap, arany a fal, kevés az asztal, megint kézzel lehet enni, csípős, ami vörösre marja az ajkakat és elindítja a nyálelválasztást, át lehet nyúlni a tálakon, tányérokon. A következő helyek ezt, vagy egy részüket tudják. 

Pata Negra IX., Kálvin tér 8., 215 5616

Sok kis adag, folyamatosan frissítik a témát, lehet nyúlkálni a tapasok között, és a berendezés is hangulatos, a személyzet kedves. Az ételek közérthetők, a steak nagyon jó.

Babel V., Szarka u. 5., 338 2143

A legszexibb a top éttermek között Budapesten. Sötét berendezés, az ételek a legszebben prezentáltak és az egyik legjobbak az egész városban. Csak gasztronómiára kihegyezett csajokat érdemes itt szédíteni.

Két Szerecsen VI., Nagymező u 16., 343 1984

Régi, otthonos klasszikus, kellőképpen elszeparált asztalokkal, jó elhelyezkedéssel és megbízhatóan kellemes étel- és italválasztékkal.

Ham & Wine Bar I., Hess András tér 6., 488 7416

Itt a buja érlelt sonka és a különleges borválaszték viszi el a balhét, ez a páros minket is a végletekig kikészített. 

Okuyama-no III., Kolosy tér 5-6., (alagsor) 250 8256

Halevő a csaj? Az alagsori, rideg helyiség még nem lenne elég az összemelegedéshez, de paravánokkal elszeparált hátsó padjai és a kézzel felcsipegethető, istenbizonyítéknak beszámítható lazactarkó a listára emeli. A pálcikahasználat megtanítása pedig, lássuk be, nyerő. 

 

Domby bár V., Anker köz 3., 30 3700 262

Sötét, nagyon, rettenetesen sötét, bújós, felfoghatatlanul kicsi bár. Messze a legalkalmasabb egy vacsoramentes randira. Jó koktélok, ráadásul. 

Extra: jól sikerült randi után reggeli: Hold utcai cuki piac.

És: főzzenek otthon!

A saját kezűleg készített étel, pláne nem teljesen két bal kézből mindent visz. Talán túl sokat is, tessék alaposan megválogatni, kinek adnak belőle. 

Hú és majd' elfelejtettük, az egyik legjobb pezsgőzős és borozós hely: Vinoport Borbár. Kicsi, meghitt berendezés, szakértő csapat, poharanként rendelhető választék, sonkák, sajtok. IX., Lechner Ödön fasor 1., 30 562 5654

A másik oldalon az utter kolbászkrém, nagyon nem randikaja. 

Hol randiznak?