Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

PIzzát is lehet nyomtatni, nemcsak maroklőfegyvert

A barcelonai Natural Machines elkezdett 3D nyomtatókkal ételeket nyomtatni, és rögtön az egyik legfontosabbbal, a pizzával kezdték. Mi pedig erre csak annyit mondunk: IDEJE VOLT!

0 Tovább

Nem mindenhol unalmas a pizzásdoboz

Aki a hazai siralmas pizzásdoboz felhozatalon kesereg (nyilván számosan vannak ilyenek, hiszen az ország vizuális kultúrája, tipográfiai érzékenysége legendás), mindenképpen nézze meg Scott Wiener gyűjteményét. Igen, jól hallották. Van egy ember, akinek az a hobbija, hogy pizzás dobozokat gyűjt. Probléma?

0 Tovább

Rúgjon be mindenki pizzától!

Október a nemzetközi pizzahónap, és úgy illik, hogy ilyenkor legalább egy étzterem előrukkoljon valami teljesen agyament pizzával. Például egy pizzakoktéllal.

0 Tovább

Mi baja a rendelt pizzának?

Nem tudok pizzát rendelni, mindegyik lehetőséggel van már rossz élményem, az esti kívánás vége rendszeresen kocsi, Il Terzo Cerchio, pizza 2500-ért. De mi legyen vasárnap délben, a mackóból ma ki nem lépek szabály nem összeegyeztethető a maró pizzakívánással és az üres hűtővel. Ha tudnak jót rendelve, legyen, kipróbálom és behódolok, de nincs mitől félnem, lehetetlent kívánok, alapos rendelős pizzateszt itt.

250 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek