A menő célszerszámok, outdoor, és technó mackók egy pöttyet drágák a zsíros, véres, saras összeganajozáshoz, pedig itt is csak a hideget kell állni. Overálunk nincs, nem is lesz. De akkor mit szedjen össze szekrényéből a városi, ruhatárára amúgy igen igényös picsa, amikor ölni indul?

A visszajáróknak van erre egy fiókjuk, a játszós. Téli játszós. A játék kinek mi, nekem a vágás. A cuccok szakadtak, ótvarok, aki bepótolná lemaradását, turkálókban nézelődjön, mert a szett, ha viselője odateszi magát az akcióban, eleve halálraítélt.

Alsóruházat

Nem lehet elégszer kihangsúlyozni a réteges öltözködés előnyeit és fontosságát, és most megfogadjuk a mama tanácsát is, lányom, a derekad! A legfontosabb, a gimiben még rendkívül szexi újdonságnak minősülő, azóta bringázáshoz és vágásra leminősített bádi. A bádi, a patent és a kapocs lehetőségein elfantáziáló, ellenérdekelt felek után minden anya és nagymama álma, ebben derék nem marad szabadon, lehet hajlongani, csodálatos. A pisilést megnehezíti, de a disznóvágáson a vizet úgyis az alkohol szívja fel, nem téma. Anyaga pamut, színe szürke, van egy fekete is, de nem találom, és úgyis némi harmóniára törekszem az összeállításban.

A kollekció másik kiemelt eleme a jégeralsó. Praktikus találmány, de télen bringára ülve nem azért mormolok imákat, mert félek, ha elütnek, bajom esik, hanem félek, meglátják a mentősök, mi van rajtam. Vágáson nem ütnek el, vidáman lehet viháncolni ebben a fehér szexuális segédeszközben. A bádival alárendeltségi viszonyban van, a bugyirészt rá kell húzni és úgy kapcsolni. Az elején a kukkernyílás rendkívül hasznos, de ezt a kőpapírollót egyrészt a bádi takarása, másrészt a kukker hiánya miatt bukja, a tökeimet minek lóbáljam ki?

A zokni, viszonylagos védettsége miatt lehetne a legtudományosabb szerzet is, de a harmóniáról itt sem szabad megfeledkezni. Miki egér, Snoopy, idétlen csíkok és koponyák ajánlottak, kiegészítő hipófolt, sarok, vagy hüvelykujjkörnyéki lyuk pluszpontokat ér. Egy zokni általában nem elég, erre ajánlatos felhúzni egy sízoknit. A szárát a jégerre húzva viseljük, így látszanak a mesehősök és a praktikum is ezt diktálja.

A látszó rétegek, első szint

A nadrág kérdésében megoszlanak a vélemények, ez a szakadt, kidobásra ítélt ruhákat tartalmazó zsákból visszaminősített cargo ideális darab. A szakadás szélsőséges mozdulatok esetén látni engedi a fehér jégert, az ilyen apró részletek miatt érdemes élni. Bő, így jól elfér alá a vastag alsó.

A pulóver legyen vastag, és régi, ízléstelen mintázat előny, azoknak jobb a hőtartó képességük. A lila-kék-piros színkombinációké a legjobb.

A felsőruházat

A cipő legyen lehetőleg két számmal nagyobb, így elfér benne mikiegér és a sízokni. Pár ezerért szöszössel kiragasztott gumicsizma jó megoldás, nekem eleve van egy pár 41-es csizmám.

A dzsekinél válik el a szar a májtól, a dolgozó ember a turistától. Aki dolgozik, nem félti a dzseki ujját, egy férfi ilyenkor kincstáriban jelenik meg, hiszen egy férfi eleve volt katona. Nőknek mellény oké, kutyaszőr pluszpont.

Sapka kell, fülvédős kötött, a bojtot minden divatkövető és jóízlésű ember gondosan eltávolítja még előző nap. A fejre tapadó sapka szánalmas látványától egy színben megfelelő, bézból típusú sapkával lehet védekezni, ez elhárítja a szembe világító napsugarakat is, ami nem mindegy február egyik reggelén, öt órakor.

Kiegészítő mellény, csak a színe kedvéért. Egy úr a pokolban is úr, figyeljék a harmóniát.

Kesztyű nincs, kesztyűben nem lehet megfogni semmit. Semmit. Hétfőn ugyanitt beszámoló, hogyan vágott Bíró Lajos Villányban.

 

A másik oldalon hasznos ismeretek, a tintahaltintás tészta házilag, magyarul olcsón is elérhető a legszebb pasta.

Mit vesznek fel disznóvágáskor?