Egy tökéletes férfi elképzelése a tökéletes üzleti tranzakcióról.

Mi az ausztrál nagykövetség helyében azonnal tiszteletbeli ausztrállá neveznénk ki azt a miamii illetőségű urat, aki a minap besétált egy sarki kisboltba, ahol sört szeretett volna vásárolni. A 64 éves Farnando Caignet Aguilera a CNN híradása szerint egy tizenkettes pakkhoz szeretett volna hozzájutni, viszont az árut nem a hagyományos, FED által jóváhagyott bankókkal szerette volna kifizetni, hanem egy sokkal klasszikusabb módon.

Egy nagyon szép, 1,2 m hosszú alligátort (Alligator mississippiensis) adott volna a söréért, ami igazán nem nagy ár, tekintve az amerikai ipari sörök általánosan silány minőségét. Persze a tipikus bolti alkalmazotti szűklátókörűség itt is az útját állta egy fantasztikus történet lezárásának, mert az eladó ahelyett, hogy nyélbe ütötte volna élete bizniszét, és utána végighaknizta volna az összes helyi csatornát az alligátorral, amit egy pakk sörért vett, inkább hívta az állatvédőket. 

Igazi lúzer. :((((

Erről egyébként az jutott eszünkbe, hogy elképzelni nem tudjuk, miféle nevet adnánk az alligátornak, ha nekünk lenne hasonló lehetőségünk egyre szert tenni. Az internet azt mondja egy régebbi, nagyon fontos tredben, hogy a legjobb aligátornevek a következők: Alpo, Artur, Arnie, Azul, Bender, Bob, Bubba, Carlos, Chombo, Cooper, Draco, Elwood, Fred, Harry Potter, Iggy, Jake Jax, Kirby, Pippin, Shady, Sherman.

Némi töprengés után, mi vagy a Pippint, vagy a Shermant választanánk, bár az kétségtelen, hogy az Arturnak is van egy nagyon szép arisztokratikus hangulata egy aligátor esetén.