Kedves Olvasóink,

Fogadják szeretettel 2009-es levelezéseink legjavát. Hajnalka stand-up comedy, Anna csak alákontráz néha. Vigyázat, vágatlan, ezért közönséges nyelvezet. És mi az a bash? Válasz a linken.

ja és nagyon fontos: ilyesmit pénzért nem csinálunk!
 
Egyre szűkül a kör, mi leszek, ha nagy leszek: a világszép nádszál kisasszonyt már rég bebuktam, agysebész és zongoraművész se, de most az ételfotós is kezd elérhetetlenné válni
á csak gyakorolni kell, ami az agysebész esetében lényegesen bonyolultabb lenne
 
és persze röhögök az "index által támogatott, profi képek, profi újságírócsapat" vs. "bazmeg, panelkonyhákban szerencsétlenkedünk" egymásnak feszülő antagonisztikus ellentétén
"bazmeg, panelkonyhákban szerencsétlenkedünk"
ezt ugye csak privát írtam valahova? vagy nyilvánosan is? vagy csak mondtam? vagy nem is én?
 
képzeld, nem hánytam ki, de vécéillatosítót böfögtem utána egész este
 
Töredelmesen bevallom, hogy ma virslit fogunk vacsorázni mustárral és sörrel.
 
na rohadjak meg, hogy nem figyeltem és élesítettem
naponta 2 poszt, dübörgünk baszki
 
drágaságom, ez nagyon karcsú lesz így, ezt nem vethetjük oda az embereknek. fűszervajak, körözöttek, faszom és anyámkínja, többet tudsz ennél, parasztsonka paradicsom? ennyi? na ne basszad fel az agyamat, az éjjelnappaliban miből csináljak szendót? kolesz? hűtőmélye? szardínia? idióta kombinációk? majonéz? írjam meg én?
ha úgy érzed megfelelő lelkiállapotba kerültél, kotorjál össze legalább 20, de inkább sokkal több elképesztő életmentő szendót, ócsótól a deluxeig, bármi, amit fel lehet baszni a kenyérre és jó, meg megemlékezhetnél pár klasszikról, pastrami mittomén
simán pontokba szedve, ötletek mivan ha összefújja a szemetet a szél hirtelen kell kaja, érted nagy témába nyúltál, nem lehet lerendezni a parasztsonkával
 
Hát akkor szerintem szólíts ezentúl egyszerűen csak Capának. Vagy, ha úgy jobban a szádra áll, Bobnak, na
 
fontos: ne fotózz le semmit
 
Zoli megzabálta nyersen a lecsókolbászokat bazmeg, újra meg kell őket vennem.
 
MIÉRT NEM LEHET BELÉPNI EGÉSZ ESTE A KURVA BLOG.HURA A JELSZAVAKKAL??
 
csak azért nem határolódok el, mert én meg voltam már autósújságíró
  
...ha nem tudom meg, hogy mi az a "jó estét kívánok hetven"!!!
hívtál már telefonon taxit? jóestét kívánok, hetven ***, a baross utca tizenhét elé szeretnék kérni egy autót, köszönöm
Itt az isten hónaljában úgy mén, hogy Jóestét, Posztó kettő elé kérek egy kocsit, semmi telszám meg név
 
tök jó lenne, de most komolyan ezt  a méretet tudja a kurva géped? nem hiszem el
és miért nem lehet a paprikákra fókuszálni? nem csempekatalógusba dekorálunk

Namost itt ez a farok a blogban, én most, a maceszgombóc után már kimoderálnám, de még várok rád.
rendet raktam, hülye ez, de nem zsidózik
 
nyugi, lesz ott másik tanyasi picsa is, én
 
szal elso" dolgod legyen ezt átnézni, tovább moderálni annak megfelelo"en, mennyire akarod besérteni egész Baját és küldd vissza nekem, mert már raknám kifele

Teszel a kovászos uborkába fokhajmagerezdet? Eddig 7 igen 3 nem (én nem szokok)
igen
Percek óta röhögök... Szeretném tőled eltanulni ezt a rövid, velős, lényegretörő stílust.
Középsuliban minden irodalom dolgozat végére odaírta a Kertész Tanár Úr, hogy "érzelmi magömlés"
 
nagyon király, de egy pár sorban írd már le a receptet, rinyálni fog a nép.
kamionos bevezetéshez odaírtam egy sorba -vámos cégnél dolgoztam- mielőtt másra gondolnak
 
Legeslegbarátnőm, Nati ma késő este utazik Csinkveterrére.
Kérdezte, hozzon-e valamit.
Hozzon?
Én nemtom, mit lehet onnan hozni
hmmm, hozza el csinkveterrét ide a dunapartra
 
megszegtem az egyik ökölszabályt (piásan NEM olvasunk kommenteket) izé.
akkor kikapcsolom a gépet
 
 
BAZMEG LETÚLSÚLYOSOZTAK!!!!!!!! áááááá
 
Most mi ez a hülyeség megint a blogponthun, hogy adjak meg egy nicknevet?
Má van. Most lehet, hogy elbasztam a Hódos Hajnalkát....
 
Kaptam egy ímélt a Takarmánykódex Bizottságtól, ahol értesítenek, hogy ingyenesen letölthetek egy e-Book-ot: "Útmutató a takarmány-adalékanyagok engedélyezési eljárásához". Nem emlékszem, hogy regisztráltam volna , vagy kértem volna hírlevelet  Majmég kiderül, hogy végig kell ennem a kutyatápokat is
 
soha többet nem fényképezek semmit
 
Nemtom mennyi kell, de a diót úgy lopom a szomszéd tanyáról, ahol három fa van és kibaszott sokat teremnek. Már leszedtem a javát, arra vártam hogy legyen egy jó szél ill. vihar (na most volt) mert akkorák a fák, hogy leverni lehetetlen, rázógép nincs.
Rohadt sok dió van, még a tavalyi egy része is megvan, ne vegyél egyelőre, majd meglátod, mennyit küldök és ha több kell, utána vehetsz, eladót nem tudok, ez a három fa bőven eltart minket, még sok is, de sajnálom ott hagyni a termést, a gazda nem foglalkozik a tanyával, egy facsemetés vette meg, beültette az egészet fenyővel meg csavart fűzzel, azóta ott rohad az egész "ültetvény".
 
Elhiheted, hogy nem direkt fozótok szarokat.
 
Nagyon örülök, hogy az MTA-ról kiszakadt T. Kommentelők ilyen kibaszott zsenik magyar nyelvből, a faszomat, de felkúrtam magam idegileg, a kibaszott tapéta meg nem akar lejönni.
 
ezek a sors útjai kifürkészhetetlenek váratlan fordulatok csak nekem szánt humor?
mondd hogy igen és most ehhez honnana a faszomból szedek képet? időgéped van?
 
Én se felejtettem el a diót meg az egyéb küldeményeket, de a fűszerpaprikás asszony jó lenne halálnak baszki. Lehet, bemutatom a vízvezetékszerelőnek, mindketten folyamatosan jönnek, csak nem érnek ide.
 
homályos a kép
te nem látod? komolyan kérdem
 
 Ja és elfelejtettem megosztani a vasárnapi ebéd közbeni mama-féle szöveget. Zoliból úgy tört ki a röhögés, hogy előtte így szippantott egyet és a gyufatészta az orrából bukkant elő. Szóval aszongya a mama:
- Talákoztam a pijarcon azza az aszonnya, akive maj szomszédok löszünk, oszt montam neki, hogy ... (blabla ez nem érdekes...)
Mindenki értetlenül ül, Toncsi rákérdez:
- Hogyhogy szomszéd lesz? Megvették a TreszkaPanna házát? (mama ideiglenes szomszédja aki nyár óta nem lakik a szomszéd tanyán)
Most a mama néz értetlenül, aztán:
- Ehh, lány, dehogy vötték. Há' a mijenk melleti kripta az üvé meg az uráé.
 
Hülyevagy? Nem JINGJANG hanem jinjang!!! (hát ezen röhögök 10 perce)
 
Á, olyan kár, hogy nem vagy focidrukker, most nem tudom senkivel megbeszélni, hogy milyen fika csoportok lettek a vébésorsoláson
 
Na most kirakom anyámat és még egyszer nyomatékosítom benne, hogy ez az én lakásom és ha itt akarnám látni minden nap, akkor nem költöztem volna el tőle.
 
Szerda este fél tizenegykor mondom a Zolinak, te én el se hiszem, hogy reggel jön a parkettás és a hétvégén már kezdhetünk bepakolni meg takarítoni, olyan hihetetlen és olyan furcsa érzésem van, na koccintsunk basszameg, megcsináltunk, hihetetlen, asse bánom, hogy holnap fél hatkor kelünk, mindegy, mire megjönnek, le akarok fürdeni meg utolsó simítások, oké a tévét vigyük át a hálóba, leszarom, már úgysem férünk el.... istenisten, bazmeg, vége!
 Előzmény 1): kb másfél héttel ezelőtt jött a mester megtekinteni a padlót, hát Hajnika nagyon jó, nem kell ide aljzatkiegyenlítő se, szerencséjük van, hogy ilyen szépen feljött a linóleum meg a metlachi is. Nagyon jó a padló, gyorsan végzünk, sztem aznap meg is leszünk, a pakolással ne foglalkozzon, majd mi pakolunk, persze, rá lehet tenni, egyik oldalt végigrakjuk, rátesszük a cuccot és folytatjuk a másik oldalt.
Előzmény 2): telefon szerda fél kettő körül. JónapotHajnika, persze, akkor reggel háromnegyed nyolc-nyolc körül megyünk, viszem két emberem, dehogy kell felmosni, elég ha összesöpör, viszünk szerszámot, ha ott maradt valami ragasztó pillanatok alatt felkapjuk, annyit kérek, hogy a nappaliban pakoljanak át minden bútort bal oldalra, mert ott kezdjük, viszlát holnap!
 Szerda hajnal, háromnegyed hat után: Nem bírok felkelni, még öt perc jó? Jó, megcsináltam a kávéd, addig én lezuhanyozom. Oké, köszi.
Kb. három perc múlva verik ököllel az ajtót, mint mikor az óvodában jön a Mikulás. Kiugrok az ágyból, assetudomholvagyok, tántorogva elindulok ajtót nyitni, félresöpör két faszi, akik berontanak a nappaliba. A mester és segédje. Én ügetek utánuk pizsiben, a mester teátrális megrökönyödéssel megáll a nappaliban és elordítja magát: Hát ez meg mi??? Nem ez volt megbeszélve!! Ti itt nem pakoltatok semmit, ez összepakolás? Hogy lehet itt dolgozni?? Hogy néz ki ez a padló, ez van előkészítve?? (A segéd ezalatt a jó partvisommal fintorogva kefélgeti a padlót, közben morog)
A mester elkezdi rugdosni a betonpadlót, az egyik radiátornál megint felordít: hát ez mi itten? Gyereidebazmeg, ezt nézd meg!
Színpadiasan nézegetik azt a másfél tenyérni, kb. másfél centi magas buckát, ami gyárilag a padlónkon van, gondolom, anno elbaszták a betont, vagy nemtom. Mester felkap egy ötkilós kalapácsot és verni kezdi, a padló szikrázik, de annyira le vagyok döbbenve, hogy szóhoz sem jutok, csak zárójelben jegyzem meg, negyed hét....
IDE, IDE AKAR MAGA LAMINÁLT PADLÓT? Akkor hívjon kőművest, szinteztesse ki és ha megszárad, akkor hívjon fel telefonon.
A segéd közben felfedez még egy huplit, az előszobában, hisztérikus nevetésben tör ki és Sanyikámgyereideeztnézdmeg-ezik. Sanyi odamegy megnézni, rábasz a kalapáccsal, ezer meg ezer kődarabka pattog, MI EZ MIEZITT? Na elegem van, itt nem lehet dolgozni, mit képzel maga? Majd ha végzett a kőműves, visszajövünk.
Azzal felpakolták a fűrészüket és rámbaszták az ajtót.
 Én ezalatt ugyanabban a pózban, nyálkifolyásos arccal, csipásan, kócosan, tátott szájjal álltam a döbbenettől.
Ebben a pillanatban hallom, hogy elzárja a Zoli a vizet, pár perc múlva jön ki én még mindig állok mint fasz a lakodalomban, Zoli: mi volt ez a hangoskodás? Mi van, ki volt itt, a parkettás, és akkor hol van?
Én: Hát elmentek bazmeg.
Most már ketten állunk ott, Zoli néz rám, nem érti mi történt, nyílik az ajtó, jön Gyuszibácsi a harmadikról, aki amolyan drukkoló kibic, "nagyerekek, hallom megjöttek, na mi van?? Mi az hogy elmentek? Hova???"
a színezett beton kibaszot trendi, megfested, felöntitek szétkenitek spaklival. olyan indusztriál rusztik stílus, loft, ilyesmi, ajánlom
 
és a mama üzeni, hogy lány, mongyad, hogy nem tudok tojást kűdeni, mer a tyúkok nem tojnak, hát ilyent, hogy a Viszmegöktül (=Viszmeg István és családja) köll venni a tojást, hát ilyent, te lány, az az embör látott má havat egyáltalán (= Ricardo)
 
Kellemes karácsonyt mindenkinek!