2011 02 24 19:00 Oktogon, részletek a jelentkezőknek, mailben (4. emelet, lift nincs)

Pelle László a helyes pálinkakészítés módszereiről, titkairól mesél, közben pálinkáin keresztül megismerhetik a kóstolás és felismerés folyamatait. Pelle László párlatai a magyar pálinkák legelegánsabb élvonalába tartoznak, aki már kóstolt közülük, érti, mi ez a felhajtás a pálinka körül, miért van annyi rajongója ennek az italnak. A Tokaj-hegyalján, Mádon termesztett szőlők és a Nyékládháza környéki, családi gyümölcsösök gondosan válogatott, és erjesztett terményeinek lelke kerül párlataiba.

Az esten sorra kerülő pálinkák:

  • Kajszibarack
  • Cigánymeggy
  • Feketeszeder
  • Furmint szőlő
  • Vilmoskörte
  • Aszútörköly
  • Birsalma

A pálinkákat hájas, vajas és sajtos falatok kísérik (Anna süti őket), de érdemes egy könnyű vacsorát megejteni a kóstoló előtt. Elegáns stílusú, de akkor is pálinka. Részvételi díj: 6000 Ft/fő Pelle Lászlóról az alábbi linkeken tudhat meg még többet:

Részvételi szándékát, kérjük, a malackaraj@gmail.com címen jelezze.