A HVG Goldenblog győztes Malackaraj.hu gasztroblog első születésnapjának megünneplése alkalmából jótékonysági akciót szervez a súlyosan beteg gyerekeket ingyenesen táboroztató Bátor Tábor Alapítvány javára.

 Az esemény közel félmillió forint értékű össznyereményét támogató cégek adták össze. Az egyenként 20-30 ezer forintos nyereményeket az akció március 5-ig tartó időszaka alatt, a Bátor Tábornak legalább ezer forintot adományozók között sorsoljuk ki. Ha részt kíván venni a játékban, a részletekért kérjük látogassa meg a Malackaraj.hu weboldalt, vagy a Bátor Tábornak a Bátor Tábor weboldalának adományozó felületán, vagy a lenti számlaszámra utalva a közlemény rovatban tüntesse fel: Malackaraj adomány.
 
 A Malackaraj.hu a HVG Goldenblog verseny Gasztro kategóriájának 2009 évi győztese. Az oldal elsődleges célja a változatos táplálkozás és a kiváló minőségű alapanyagok, termékek, receptek és kísérőik népszerűsítése. A korszerű információk átadásán túl közvetlen hangvétellel, határozott véleménnyel, alapvető és közérdekű ismeretek átadásával nem csak tapasztalt háziasszonyokhoz, hanem férfiakhoz és kezdőkhöz is szól.
 
 A Bátor Tábor azzal a küldetéssel jött létre, hogy súlyosan beteg gyerekeknek nyújtson sikerélményt és erőt, hogy segítse őket az állapotuk elfogadásában és növelje a gyógyulási esélyeiket. Az egyhetes, teljesen ingyenes táborozások alkalmával a gyerekek állandó szakorvosi felügyelet mellett olyan programokon vehetnek részt, amelyeken a betegségükből adódódan máshol nincs lehetőségük.
 Ezer forint semmiség egy kétfős vacsoráért, ugyanakkor nagy segítség a Bátor Táborban erőre kapó, súlyos betegségekkel bátran szembenéző gyerekeknek. 
 
Az akció és a részvétel pontos részletei:
http://malackaraj.blog.hu/2010/02/02/malackaraj_bator_tabor
 
Bátor Tábor Alapítvány számlaszáma:
10918001-00000015-88740016
Bátor Tábor Alapítvány adományozási felület:
 
Kapcsolat:
Péter Anna anna@peteranna.hu