Nálunk ráadásul értékes ajándékok is járnak érte. Tucatnyi kívánatos ajándék. A Malackaraj első születésnapjának megünneplése alkalmából jótékonysági akciót szervez a súlyosan beteg gyerekeket ingyenesen táboroztató Bátor Tábor Alapítvány javára.

Az esemény közel félmillió forint értékű össznyereményét támogató cégek adták össze. Az egyenként 20-30 ezer forintos nyereményeket az akció március 5-ig tartó időszaka alatt, a Bátor Tábornak legalább ezer forintot adományozók között sorsoljuk ki. 

A nyereményjáték szabályai:

Utaljanak a Bátor Tábor Alapítvány részére legkevesebb 1000 Forintot, a több pénzt megköszönjük, minél többet utal, annál több beteg kisgyerek gyógyulását segíti, sőt, a legnagyobb összeget utaló adományozó különdíjat kap, egy kétfős vacsorameghívást hozzám. Mert van, amit nem lehet pénzért megvenni, ez is olyan. Illetve most pont nem olyan, de értik, hogy gondolom.

Az utalást a legkönnyebben a Bátor Tábor Alapítvány erre kialakított felületén tehetik meg, ott minden információt megtalálhatnak. ha mégis inkább számlaszámot szeretnének, a Bátor Tábor Alapítvány számlaszáma:10918001-00000015-88740016

Az utalás üzenet/megjegyzés rovatában, mindenképpen tüntesse fel, MALACKARAJ ADOMÁNY ha egy bizonyos nyereményt szeretne megnyerni, a jelszó minden egyes termék mellett jelölve lesz. Ellenkező esetben nem tudjuk az akcióban részt vevő adományokat beazonosítani.

Az utalásról, kérem küldjön a malackarajbatortabor@gmail.com emailcímre egy screenshotot, vagy bármilyen másolatot, akár egy levelet, én voltam, ezen a napon ennyit utaltam, ezt szeretném megnyerni. Az adatokat egyeztetjük az alapítvánnyal.

Az adományokat az alapítvánnyal és a támogatókkal közösen sorsoljuk ki, és adjuk át egy nyilvános születésnapi bulin, március 7.-én. Ennek részleteiről, a helyszínről később.

A nyeremények csoportokba rendezve kerülnek ki a Malackarajra, majd a bal oldali boxsor tetején gyűjtjük őket.

Ez itt a második kör. Az első hat nyereményt itt a linken, vagy a baloldali boxsor tetején találja. Adománya mindre érvényes. Kedden még több ajándékkal jövünk.

 Hatfogásos vacsoramenü két főre az Olimpia étteremtől
  A Malackaraj kedves, önálló utat járó éttermében kipróbálhatja a vagány Takács Lajos füstölt halba göngyölt libamáját, esetleg egy szaftos bárányhúst, hogy a város legjobb madártejével zárja a sort.
  Ha kifejezetten ezt a terméket szeretné megnyerni, kérjük, az utalásnál a megjegyzés rovatba ezt írja: Malackaraj Olimpia adomány

Siemens TC60201V "executive edition" típusú filteres kávéfőzőt a Siemens felajánlásában.
  Képzelje el a tökéletes reggelt, amikor a frissen go"zölgo" kávé illata csábítja Önt a konyhába. A Siemens rendkívül elegáns "executive edition" kávéfo"zo"je összes érzékét felébreszti. A készüléket az alábbi linken tekintheti meg.
  Ha kifejezetten ezt a terméket szeretné megnyerni, kérjük, az utalásnál a megjegyzés rovatba ezt írja: Malackaraj Siemens adomány

Furmint válogatás a Vinoport.huFurmint Február felajánlásában
Szereti a furmintot? Akkor ez a tételenként két palackos, Homonna Határi Furmint 2006, Szepsy Úrágya Furmint 2006, és Demeter Kakas Furmint 2006 válogatás biztosan tetszeni fog.
  Ha kifejezetten ezt a terméket szeretné megnyerni, kérjük, az utalásnál a megjegyzés rovatba ezt írja: Malackaraj furmint február adomány

Jamie Oliver késkészlet a Sodrófa.co.hu konyhafelszerelési áruháztól
Hat részes (általános, hámozó, séf, kenyérvágó és szeletelő) késkészlet, öt késsel, egy tárolóval, és 25 év garanciával.
Ha kifejezetten ezt a terméket szeretné megnyerni, kérjük, az utalásnál a megjegyzés rovatba ezt írja: Malackaraj sodrófa adomány

Bogrács és étkészlet halászléhez
  Szwoboda István nevét mindenki ismeri, aki tudja, milyen a jó halfőző bogrács. Az ő iparművészeti termékké minősített kiváló bográcsaiból egy most az Öné lehet. De egy bográcsból mégse lehet kikanalazni a lét, ezért a nyereményhez tartozik Steig Ágnes és Jaszenovics Géza fazekasmesterek által készített, hat személyes, kerámia halaskészlet. (7148 Alsónyék, Templom u. 8. Tel.: 74/493-451)
  Ha kifejezetten ezt a csomagot szeretné megnyerni, kérjük, az utalásnál a megjegyzés rovatba ezt írja: Malackaraj hallékészlet adomány

iq támogatónk: karmamedia

Az esemény sajtóközleménye itt található.