Folyamatosan bővülő kalauz, cikk a linken
Sajtok
- anikó
- asiago
- brie
- brillat-savarin
- burrata
- caciotta
- cambozola
- camembert
- casu marzu
- comté
- cheddar
- dolcelatte
- edami
- ementáli
- feta
- gioconda
- gomolya
- gorgonzola
- grana padano
- gruyére
- manchego
- márványsajt
- montebore
- mozzarella
- parmezán
- parmigiano reggiano
- pálpusztai
- pannónia
- pecorino sardo
- provolone
- reblochon
- ricotta
- roquefort
- sport sajt
- stilton
- trappista
- túró
Kolbászok, szalámik, töltelékáruk
- Chorizo
- Chorizo verde
- Disznófősajt libamájjal (Zilahy Ágnes)
- Disznósajt
- Édesköményes olasz kolbász
- Nduia
Sonkák, szalonnák
- lardo di colonnata
- magyar parasztsonka
- prosciutto cotto
- prosciutto crudo
- serrano
- Sonkavásárlás veszélyei
- szalonna
Paték, terrinek, rilettek...stb
Olajok
- dióolaj
- mogyoróolaj
- napraforgóolaj
- olívaolaj
- szőlőmagolaj
Ecetek
- balzsamecet
- málnaecet
Füstölt halak, halkonzervek
Savanyúságok, ecetben, olajban tartósított zöldségek
Tippeket bármilyen kapcsolódó termékre, főleg magyarra, a kommentekben szívesen várunk, tudjuk, még karcsú, de majd hízik, és oda, ahova akarják. A linkeken bármilyen beszerzési forrás, típus jöhet, beleszerkesztjük a cikkbe azt is idővel.
Utolsó kommentek