A Bock bisztró éttermet nyitott Koppenhágában, de ezt az index megírta részletesen, mi pedig a bejelentés alkalmából hozzájutottunk egy őrületesen fontos, új információhoz. Az ecetes hering alá sertészsír való, nem vaj!

Animigif galéria egy magyaros dán reggeliről.

Rozskenyér, sertészsír, pácolt hering, főtt tojás, lilahagyma. Meg sör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaj, zsír. Vaj, zsír. Jaj, de nehéz!

 

Kenyér, borjúszűz, rozé. Nem a bor, a borjú. A kaprot a dánok is szeretik.

 

Göngyölt sertéshasalja zöldségekkel, céklával, mert a zsír mellett az is kiderült, a zöldségköret elengedhetetlen a dánoknál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És egy dán desszert: pirított kalácskocka, almapüré, angolkrém, tejszínhab.