Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szerelem napján kedvenc ételeink

Cserna-Szabó András

Én megragadnám az alkalmat, hogy Valentin-nap alkalmából egy kedves receptünket ajánljam a Jaj a legyőzötteknek című könyvünkből (társszerző: Darida Benedek): TÖKEPÖRKÖLT KANCAVIDÍTÓ MÓDRA

Igazi maszkulin étel az úgynevezett tökepörkölt, drága. Csak fiatal állat heréjét válaszd - hiszen nem akarod pisiszagú, százados kan tökét enni, édes!

530 Tovább

Tekerem vagy hajtogatom?

Négy hajtogatott, három tekert. A hajtogatott volt a kakaós, de a forró tésztába szórás miatt a kakaópor és a cukor ropogós csokoládévá olvadt. A tányérra eső cseppeket ujjal kellett feltakarítani, és jöhetett a lekváros, túrós, vagy fahéjas feltekert szakasz. Több ízesítés nincs, a Gundel egy étterem.

208 Tovább

A palacsinta vége

Nem akkor fordultunk be az elidegenedés kapitalista utcájába, amikor a munkahelyeken megszűnt a havi fizetés pénztárosJucika által gyöngybetűkkel kitöltött kockás papíron való átvétele, ahol az anyagraktárosBözsike volt olyan bagzómacskaszemű, hogy egyetlen pillantással átfutott a nevek melletti számokon, aztán a dohányzóban fröcsögve szitkozódott, hogy az adminisztrátorMari, az a kis kurva, két éve sincs itt és majdnem annyit keres, mint ő, majd lecsapott a belépő szakszervezetisBélára, Bélám, csinálj valamit, hallod, mert én rég vagyok itt, tudom, amit tudok, de szakszervezetisBéla baszott az alkotmányra és Bözsikére is, mert egész délelőtt azon tépelődött, hogyan fogják a téemkásJocigyerekkel kivinni a hobbiba azt a fél ifányi zártszelvényt ami az üzemből úgyse fog hiányozni senkinek, hanem akkor, mikor a palacsintából annyit kezdtünk sütni, amennyit a család elfogyasztott. A palacsinta ugyanis nemcsak desszert, hanem a magyar nép utolsó nagy közösségi élménye volt.

132 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek