Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez az igazi kockadinnye

Nem az az igazi szenzáció, hogy a dinnyéket eleve kocka formára növesztve fokozzák a logisztika hatékonyságát, hanem ez.

Kirakós felnőtteknek a dinnyeszezon után öt perccel.

via imgur

0 Tovább

A dinnyét harapni szexi

Bár az alábbi receptek egyike sem képes felülmúlni az érzést, amikor a tízkilós dinnyéből kimart bélbe harapva leve végigfolyik az államon, és ha a másik kezem fejével nem állítom meg, továbbcsurog a nyakamra, csöpög lábfejre, földre, ragad, a piros lében csúsznak a fekete magok lefelé. A görögdinnyét zabálni jó, de még hiányzik a negyven fok, amikor úgy kívánjuk, vagy a jót is meg lehet unni. Akkor mit lehet tenni? Pancsolni kínunkban.

79 Tovább

Mindjárt jön a Lőrinc, belepisál!

Most edd, Lány, mer' mingyá gyün a Lőrinc, belepisál, azt' nem lesz jó! - mondta a mama és szelt hozzá egy jókora karéj kenyeret. Hiába vártam, se vele, se gyerekkorom másik meghatározó alakjával, a Rézfaszú Bagollyal nem találkoztam soha, kettejük közül az utóbbi minden alkalommal szóba került, ha nem akartam időben lefeküdni, pedig rá igazán kíváncsi voltam és minden este elhatároztam, megvárom, jól megnézem magamnak, talán az is kiderül, miért akar elvinni, míg Lőrincet a mama csak nyáron emlegette.

124 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek