Ki nem izgul fel bármitől ami vagány, egyedi, divatos és olcsó? Én is felizgultam, most pedig, hogy kiszedtem az összes szálkát a kezemből, meg tudom fogni a leplet hogy lerántsam a vérbe. Mert a raklapbútor vagány, egyedi, divatos, de nem olcsó, és sok vele a meló. 

A logisztika

Látott már valaki raklaptelepet a belvárosban? Ugye. És hol van a lakás, amibe a bútor kerül? Ugye. Mekkora egy raklap? Nem, nem fog beférni a kocsiba. Utánfutó, kisteherautó, kisbusz esetleg egy SUV kell, de azokban legfeljebb 6 darab fér el. Kölcsönautó, idő, benzin.

A raklap dögnehéz és szálkás, ami még a -1-en található teremgarázsból intézkedve is izomhúzódásokat és szálkákat eredményezhet. Férfiak és védőkesztyű ajánlott. 

Ár

A használt raklap felejtős, mert elég ronda szürke, szálas, brrr. Az új nem filléres, 2000 Forinttól lehet hozzájutni, ami nem nagy ügy, de önmagában nem esik jól az ülés rajta. Itt jutnak eszembe a szálkák, amiket kétségkívül szexi kiszedetni valakivel a húsunkból, de napi szinten ezt a szexuális praktikát is meg lehet unni, ezért a raklapot, ha asztal lesz, bizony le kell csiszolni. Idő, por, csiszolópapír, ügyesebbeknek csiszolókorong. A rávágatott szivacsok és egy szimpatikus huzat kárpitosmunkával már abba az árkategóriába lendítik a prodzsektet, amiért van bútor is.

Igaz, nem raklapból, meg mire is mennénk az álmokat meggondolatlanul megvalósító ökrök nélkül?