Van aki kiköpi, van aki rajong érte, mi persze rajongunk, mert zsíros. Mi ez a szépséges cubák?

A játék most sokkal komolyabb, illetve dehogy komoly, csak most többen nyerhetnek, és rájuk további játék vár.

Az első tíz helyes megfejtőnknek a Kométa futára kiszállít fejenként egy darab, egy kg-os téliszalámit, rajtuk, és a játékon kívül én is kapok egyet. Ennek tetszőleges részét a kedves győztesek bátran tolják fel vajas kenyérre, pizzára, mit bánjuk mi azt, de valamennyit legyenek szívesek pancsoljanak el egy receptbe. Vaduljanak kedvükre, trancsírozzanak, áztassanak, ahogy tetszik, ingyé' van, végre nem kell hajszálvékonyra szeletelni, de a képet (nem muszáj, de örülnénk neki) mindenképpen töltsék fel valahova (pl. indafoto), a receptet pedig a majdani (07 29 07:00) téliszalámis receptem posztja után írják be kommentnek (nem kell kigrammozni, csak legyen egy értékelhető leírás, szóval olyan Hajnalka-féle recept megfelel, ha értik, hogy gondolom). A tíz recept közül Mautner Zsófia és Fűszeres Eszter fogja kiválasztani a kedvencüket, az ő nyereménye egy hatfős grillkolbász-csomag (5-5 csomag négyfűszer és fokhagymás kolbi), továbbra is a Kométától, mivel ők támogatják ezt a kétfordulós mókát.

A játékban profi vendéglátósokat és gasztrobloggereket leszámítva mindenki részt vehet, versenyen kívül ők is, de a szalámik kiszállítását csak Budapest területén tudjuk megoldani.

A válaszokat este 19:45-ig várjuk, a nyerteseket keddig összekötjük a szalámiskocsival, mindenkit az indapassos regisztrációhoz használt emailcímén fogunk értesíteni. A szalámik 23-24-25-én lesznek kiszállítva, a téliszalámis poszt megjelenési ideje 07 29 07:00, kérünk mindenkit, ezeket az időpontokat figyelembe véve játsszon.

Nekem már megvan a receptem, bibibiiii!