Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Uruguayi újév a lalibelában, Sergio a szakács

Nem tudjuk, lehet-e jelenleg ilyen kevés pénzért ilyen jót enni Budapesten, de van egy tippünk. Nem.

0 Tovább

Főzzünk ebédet kávéfőzőben

A klasszikus filteres gépekepben ugyanis nem csak a kollégisták kedvenc ételét, a vifon levest lehet megfőzni, hanem mindent, értik? MIN-DENT! Nem vicc.

0 Tovább

Elmentem bélért, és életem marhájával tértem vissza

A szép hús fogalmát mi nem tanulhattuk el a szüleinktől, muszáj lesz saját kárunkon okulni.

68 Tovább

A legjobb steakek Budapesten

avagy zsír nélkül nincs jó hús

Egyáltalán nem egységes budapesti körkép underground konyhával, féltitkos grillezéssel, egy nemzetközileg elismert, egy trendi, és egy olasz étteremmel.

201 Tovább

Heti retró: ovis teja

Kíváncsi lennék egy olyan kimutatásra, hogy hány gyerek fanyalgott otthon az anyja teájára, hogy az nem az igazi. A korombeli magyarok (plusz, mínusz öt év) 90 százaléka érti, hogy mondom, ha a menzás teáról beszélek, mert az finom, meleg, édes, a gyerekkor maga vagy langyos, szar, túlédes, geil, ízetlen lötty.

116 Tovább

Bizarr teák tejjel, füsttel

Moszkvai angoltanárnőm, Valéria Viktorovna például szamócakompóttal kevert brutálerős feketeteával igyekezte megnyerni jóindulatomat a rendhagyó igék iránt. Egy sanghaji vagy kensingtoni blog hasonló bejegyzésében talán egzotikumként szerepelne a magyarok citrompótlóval és rengeteg cukorral megbolondított menzateája, mi inkább a távolabbi országok sajátos teáit igyekeztünk összegyűjteni.

145 Tovább

A régi mániám

mindent megsütni végighajtani a stefánián. De mi az a stefánia? És mire jó? Az attól függ, de most amerikai háziasszonyt játszunk Budapesten és megsütöm frissen a húst, amit mamám kizárólag vadasba, napokig pácolva, fél napig főzve tudott elképzelni.

Mert ilyen stefániát kaptam, azért.

58 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek