Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan mérgezzék csecsemőjüket?

Hogyaszondja Szülők Lapja, a Babák-mamák szakértője.

Az ő receptjeik között találta gyuricaur ezt az undormányt, amitől elakadt a szavunk. A virslikről már írtunk eleget, elképesztően sósak, adalékanyagokkal, sokszor szójával terheltek és mechanikusan lefejtett hússal van tele a nagy részük, felnőtteknek is csak a szétlobbizott Magyar Élelmiszerkönyv alacsony szinvonala miatt adhatók, de csecsemőknek?

Mi folyik itt? És margarinnal? Hát mi van a margarinban, ami kell egy baba szervezetének? És a virsliben? A zsíros kenyérrel többre menne a pici, az legalább természetes alapanyag.

7 Tovább

Maximalista, perfekcionista virslifőzés

Egyik kedvenc melómat OP-vel készítettem. Az a délután életem tíz legjobb napja között van még mindig, szanaszéjjel viháncoltuk az agyunkat egy lazán hozzánk vágott, fekete őrülettel. Ez itt az ő videója, itt a linken az én cikkem a csodálatos fícsörről, magyarul Chevrolet SSR-ról. Három és fél évvel később, most, virslit főztünk.

102 Tovább

Szilveszteri virsliteszt

Azt eddig is tudtuk, hogy a kétszáz forintos virsli ehetetlen, de melyik a legjobb? Átfogó termékteszt gazdaságostól a háromezer forintos luxusvirsliig. A videót Mészáros Gábor (Benikuty) kérésére eltávolítottam.

143 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek