Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A jó kocsonya, mint Charles Bronson

poczok2-nek és apjának
2010 kedvenc kommentje már január másodikán megszületett (a többit is megmutatjuk, de ez nem hagyott nyugodni). Nem olvastam ennél tömörebb összefoglalót a kocsonya lényegéről, szórakoztató írás, és azt mondja, pörzsölés, nem zöldségelés, új iskola a határon.
Izgága vagyok, Charles Bronson-kocsonyát akarok.
49 Tovább

A kocsonyavendég kiválasztása

Eoghan közel két méter, lehajolva tud csak bejönni anyámék földszinti konyhájába. A puli az udvaron meg akarta ölni, de egy puli csak motivált, sohasem céltudatos. Karácsony este van, ő az ünnepekre látogatott hozzánk, egy vad írrel könnyen barátkozik a vad magyar, a rendet a csapatban az ezüstanáltetkós mexikói tartja. Eoghan bejárta a fél világot, aludt Egyiptomban sivatagban, volt punk Londonban (akkor, bizony), hogy végül egy vizes falú, de gyönyörű házban lakjunk együtt hármasban Olaszországban. Aki már éhezett, mindent megeszik, nem problémás vendég, gondoltam.

128 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek