Levadásztunk egy vadiúj pontyreceptet, így legnagyobb szerelmünk a hallé, a rántott, a rác, és a hamburger után új formát mutathat. Íme a miszóponty Huszár Krisztiántól, a recept sügérből is elkészíthető.
Levadásztunk egy vadiúj pontyreceptet, így legnagyobb szerelmünk a hallé, a rántott, a rác, és a hamburger után új formát mutathat. Íme a miszóponty Huszár Krisztiántól, a recept sügérből is elkészíthető.
Japánban, hol? És a közelben?
A szusi nem kimondottan a magyarok eledele, mégis úgy alakult, hogy Budapesten több helyen lehet szusit enni, mint egy rendesen odarakott pacalpörköltet. Lehet ezen nevetni, csak fáj. Marhánk például van kéznél elég, mégis előbb kapok friss lazacot, mint a pacal legjobb részét, a finom fodros százrejtekűt. Százrejtekűből készült csípősért pedig a kínai piacra kell járni.
Mi ez, fenőkő? Mit gondolsz? Füstölthússzagú kaszakő, nem tudom, mondd meg, mire való ez? Dasiii, árulja el a Lajos, majd egy óvatlan pillanatban megfaszozott engem, majd a Dávidot is az inox pult mögött.
Fotó: The PIG/Lukács Dávid
Jobb helyeken a rizst se moshatnám, de mivel nem kéne havonta egy minimálbért elszusiznunk, volt pofám otthon nekiállni.
Utolsó kommentek