Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ponty, japánul

Levadásztunk egy vadiúj pontyreceptet, így legnagyobb szerelmünk a hallé, a rántott, a rác, és a hamburger után új formát mutathat. Íme a miszóponty Huszár Krisztiántól, a recept sügérből is elkészíthető.

49 Tovább

Hol szusizzunk?

Japánban, hol? És a közelben?

A szusi nem kimondottan a magyarok eledele, mégis úgy alakult, hogy Budapesten több helyen lehet szusit enni, mint egy rendesen odarakott pacalpörköltet. Lehet ezen nevetni, csak fáj. Marhánk például van kéznél elég, mégis előbb kapok friss lazacot, mint a pacal legjobb részét, a finom fodros százrejtekűt. Százrejtekűből készült csípősért pedig a kínai piacra kell járni.

75 Tovább

A magyar és a japán konyha közös pontja

Mi ez, fenőkő? Mit gondolsz? Füstölthússzagú kaszakő, nem tudom, mondd meg, mire való ez? Dasiii, árulja el a Lajos, majd egy óvatlan pillanatban megfaszozott engem, majd a Dávidot is az inox pult mögött.

Fotó: The PIG/Lukács Dávid

37 Tovább

Nekiállunk halat tekerni

Jobb helyeken a rizst se moshatnám, de mivel nem kéne havonta egy minimálbért elszusiznunk, volt pofám otthon nekiállni.

83 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek