A Bock Bisztró idén is megtartotta a Michelin kalauz Bib Gourmand minősítését, ami kiváló ár-érték arányú helyet jelent. Interjú a séffel, Bíró Lajossal a csillagról, csajokról, motorokról és arról, hova kell vinni egy nőt vacsorázni.
2011. április 19. 07:00
A G-pont behatol mindenhova
Villáminterjú Herczeg Ágnessel, a Gróf Buttler Borászat vezetőjével, rendhagyó elnevezésű borukról, a komolyság és a komolykodás közötti különbségről.
2007-es, félédes Kadarkájuknak a G-pont nevet adták, ezzel a macerás női alkatrésszel minden szempontból felkavarva a férfiakat.
2010. augusztus 15. 09:50
Hogyan aranyozzunk galuskát?
Somlói galuskával bármikor le tudnak venni a lábamról. Ha mindezt úgy tálalják, hogy a tányéron sminkecsettel húznak aranyport, elvesztem. Baracskay Angéla újragondolt somlóija nemcsak ezért volt különleges.
Utolsó kommentek