Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legdrágább zöldsége megkínoz

220000 Forint kilója, szinte lehetetlen beszerezni, mégse akartuk lenyelni.

378 Tovább

Aki dudás akar lenni

A sarokra éppen felférek a kocsival, a padkán súrlódik az eleje, és még ma is nyakig sáros a gombászástól, így mutat a díszpáva kondérban. A termomixerért jöttem Lajoshoz, megyünk tölteni, a mixer a mustárokhoz kell. Kölcsönreszelő, jó? Jó, de délután az agyvelőm is kifolyt húsz perc tormareszeléstől és még van három órányi tormaszár. Eltévedtem, éppen megindul a vacsoraszervíz, kenik a paprikalekvárcsíkot a halnap alá, ez nem a megfelelő helyszín a nyavalygáshoz. Malackaraj gádzsi, már tudhatnád, aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni, vigyed a mixert.

25 Tovább

Kés az orrba

Percekig nem történik semmi, már a torma se a régi, közvetlen közelről, zsörtölődve szippantok bele. Nem kellett volna. A savanyúságokból megmaradt tormát ki kellett volna dobni, az utolsó kis éjjel-nappaliban is legalább egy sor ecetes torma közül lehet választani. Erre nekiállok reszelni.

71 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek