Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lenyomtam a hájast!

Először csak ettem volna egy hájast, másodszorra kívántam, harmadszorra nagyon kívántam, negyedszerre felpaprikázott, és annyi minden történt, mire hetedszerre kivettem a sütőből az elnyílt zsoltárkönyveket. Igen, tudok hájast sütni, pedig se gyerekem, pláne unokám. Ennyit a mítoszról.

34 Tovább

Mögfázik, az a baja! Még ha csak az lenne!

Van egy kézzel írt, örökölt receptem. Nem sikerült. Az Ínyesmester szakácskönyve alapján se. Mert nem pontosak, mintha a hájas valami ragu, vagy pörkölt lenne, amit úgy gondolomformán kellene, lehetne készíteni. Hájast nem lehet Váncsából sütni, de az ő liberális receptstílusánál pontosabban megírt receptek nincsenek, és a hájas esetében a félinformáció rosszabb, mintha még annyi se volna. Mert ha nincs, neki se állok kipróbálni, és amikor egy kérdéses részhez érek a leírásban, nem tudok a rossz útra tévedni, mert odáig se vergődtem el.

57 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek