Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A híres író pacalja

Cserna-Szabó András nagy kedvencünk, ez a poszt neki szól, az ő nevét szeretnénk még halhatatlanabbá tenni. Egy pacal segítségével.

242 Tovább

Ott a farka

A kocsonyába tesszük, pedig van jobb helye is. Cubákos és ropogós malacfarok.

Fotó: Lukács Dávid/The PIG

A malac farka, a bőr, zsír és húsra együttesen építkező, kombinált mutatványok csúcsa, kiegyenlített és kívánatos arányban tartalmazza ezeket az összetevőket. A köröm túl bőrös, a csülök és a hasalja túl zsíros, a bőrös karaj túl húsos, és utóbbiak nem is elég csontosak a szopogatáshoz. De a farka, a farka tökéletes, csak nem elég megfőzni, bekocsonyázni a teljes boldogsághoz.

37 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2010.10.02.

Utolsó kommentek