Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csípősimádók, meg vagytok mentve!

A Sriracha -hazánkban kevésbé, a világ többi pontján annál népszerűbb csípős szósz- végre elkészítette a terméket, ami minden kapszaicinfüggőnek K-E-L-L.

Íme a Sriracha2go.

Ami pontosan az, ami a képen látszik, egy kulcstartó, amibe nyomhatjátok ész nélkül a szószt és vihetitek is. Imádjuk. 

Itt kapható üresen, 7 dolcsi+posta, karácsonyra nem is rossz ajándék a megfelelő embernek.

1 Tovább

Csípős cukor a fa alá

Nyilván mindenhol elkezdődött a karácsonyi őrület, nincs mit csodálkozni azon sem, hogy minden idők egyik legértelmetlenebb édessége, a candy cane, minden idők legtúlértékeltebb csípősz szószával ízestíve került piacra.

A kakasos Sriracha szósz igazából tényleg csak pár fokkal jobb az erős pistánál, éppen ezért teljesen érthetetlen az a kultusz, ami az évek során kiépült köré. Viszont az biztos, hogy ezzel a kultusszal iszonyatosan jól gazdálkodnak, csinálnak nyalókát, csokit, szájfényt (szép magyar kifejezéssel szőlőzsírt), meg rágót, gumicukrot, szóval gyakorlatilag mindent, ami ehető. A klasszikus karácsonyi candy cane a következő a sorban, ami nyilván hülyeség úgy, ahogy van, hiszen miért akarna bárki ilyet enni, de ha valaki a karácsonyfa alá tenne valami nagyon trendi dolgot, szerezzen be valahol egy dobozzal.

1 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek