A Bélben az igazság és az XXL Catering a 2010. október 7-október 10.-ig tartott Budavári Pálinka és Kolbászfesztiválra is kisütött valamit, főleg kolbászt.
A Bélben az igazság vezető magyar séfek és a legolvasottabb magyar gasztroblog együttműködéséből született alkalmi formáció. Takács Lajos, az Olimpia séfje, Kerekes Sándor, a novemberben nyíló Hold Bisztró séfje, a Gold Bisztró konyhafőnöke, Litauszki Zsolt, a 21 kreatív séfje és Bernát Dániel, az U26 séfje először a 2010. évi Borfesztiválon állt össze A csirke osztrigája néven.
A kezdeményezés célja, hogy a fesztiválok ételkínálatában is kiváló minőséget mutassanak fel, őszinte stílusban. A csapathoz most Péter Anna, a Malackaraj.hu alapítója csatlakozik, hogy együtt meggyőzzék a fesztivál látogatóit: nem a paprika teszi a kolbászt.
Menü: A Bélben az igazság standján kapható sült kolbászok:
- Narancsos, diós vaddisznókolbász áfonyás mustárral – Bernát Dániel
- Pacalos, csülkös kolbász füstölt mustárral – Kerekes Sándor+Takács Lajos
- Törkölypálinkás, mazsolás véreshurka fügemustárral – Kerekes Sándor
- Pink báránykolbász céklával és sütőtökös tormával – Péter Anna
- Szárnyaskolbász erdei gombákkal, és wasabis mustárral– Takács Lajos, Olimpia
és klasszikusok mangalicából az XXL Catering Mangal Ica pultjából:
- Enyhén füstölt paprikás-fokhagymás kolbász
- Petrezselymes fehérkolbász
- Bajor kolbász
- Májas hurka
- Véres hurka
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Utolsó kommentek