Mától több felületet kötünk össze zsírral. A bloghoz ragasztottunk egy portált, nagyot, igazit, komolyat. Eddig is csak a tartalomban vicceltünk, a Malackarajjal soha.

A blog élete az eddig megszokott hangnemben és témákkal tovább folytatódik, eszünk ágában sincs belepiszkálni, elsorvasztani, kell nekünk ez a játszótér, de ennél többet akartunk. Még meg se volt a játszótér, már készen voltak a tervek a bővítésre.

Alapelveink és céljaink megmaradnak mindkét felületen, a Malackaraj az alapanyagok és a technológiák irányából közelíti meg a gasztronómiát, továbbra is arra keressük a választ, hogyan hozom ki a legtöbbet egy szelet tarjából, egy szép kacsamellből, vagy fél sütőtökből, de innentől több hangsúlyt helyezünk a szezonalitásra, szezonális termék, zöldség, gyümölcs nem maradhat le oldalainkról.

A recept rovatot átengedjük a profiknak, közkedvelt és elismert séfek népszerű, néha meghökkentő, vagy éppen pofonegyszerű, de mindig otthon is elkészíthető receptjei fogják egymást követni naponta. Séf barátaink, vagy csak simán szerelmeink éttermeinek életét, a napi ajánlatokat, különleges alapanyag érkezését külön rovatban követjük, ahogy a delikátüzletek, hentes, halas, zöldséges különleges termékei is megjelennek a Napi ajánlatban, így egy helyen lehet követni éttermi menüket, szokatlan alapanyagokkal dolgozó beszerzési helyeket, egyre többet és többet.

Kedves, mégis elhanyagolt témánk, az ital külön rovatot kap, és közkedvelt, de szintén nem eléggé foglalkoztatott, szerszám rovatunk rendszeresen fog frissülni késekkel, késekkel, mindenféle vasakkal és késekkel.

A portál cikkei, ahogy a blog posztjai, kommentelhetők, mert kezdetektől közösségi oldalként értelmezzük és fejlesztjük a Malackarajt, ezen nem szeretnénk változtatni. Külön köszönjük olvasóinknak, hogy eddig eljutottunk, a puszta tényen felül, hogy olvasnak, kommentelnek minket, a múlt heti kolontári akciókban másodszor bizonyították be, milyen remek közösség alakult ki a Malackaraj körül az elmúlt másfél évben.

A Malackaraj.hu indulását egy nyilvános házibulival szeretnénk megünnepelni, ahova sok szeretettel várunk mindenkit.

  • Helyszín: Corvintető, VIP-terem, Corvin Áruház 4. emelet, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utcából
  • Időpont: 2010 10 30 21:00-sokáig
  • Belépő: nincs
  • Zene: van, táncitánci stílus
  • Dresscode: nincs
  • Vacsora: zsíroskenyérben gondolkozunk
  • Ital: a la carte, a bárpultból

A Malackaraj