A Margó megint elővesz három írót, meghalnak-e az asztalnál. A fegyvernem: slambuc, a program ingyenes, mi pedig az anyagbeszállítók nemes feladatát kaptuk, ennek megfelelően fogunk héderelni a Millenáris egyik dombján a fűben, egy sörrel. 

Etetnek: Cserna-Szabó András, Derek Szegedi, Garaczi László

Étekfogó: Szegő János

Leleményes szakács bármilyen körülmények között mesteri étket rittyent a semmiből. Vagy épp a rendelkezésre álló bárminemű összetevőből: zöldségből, konzervből, tubusból, granulátumból.

Jöhet fű, fa, virág, egy a lényeg: a fantázia. Ezen az estén próbára tesszük az írókat, hogy gasztronómiai tárgyú, szellemes írásaik és kulináris tudományuk miképp bűvöli el szellemünket és ízlelőbimbóinkat egy képzelt, lepukkant tábori konyhán. Valódi túlélő-tábor élményre számíthat, aki merész, egy vérbeli gasztronóm, egy kamu-séf (álneves író) és egy kocaszakács segédletével.

Ők főznek, felolvasnak, mi pedig megesszük a főztjüket és hallgatjuk őket.

2011. július 14. · 19:00 - 20:30

Helyszín:  Millenáris Parkszínpad 

A program ingyenes.

Ha jöttök, legyetek olyan drágák a Facebookon jelezni, így tudjuk 10, vagy 20 kiló slambucot adjunk az urak bográcsába. Köszi!