Uruguayi újév a lalibelában, Sergio a szakács

Nem tudjuk, lehet-e jelenleg ilyen kevés pénzért ilyen jót enni Budapesten, de van egy tippünk. Nem.

0 Tovább

Elmentem bélért, és életem marhájával tértem vissza

A szép hús fogalmát mi nem tanulhattuk el a szüleinktől, muszáj lesz saját kárunkon okulni.

68 Tovább

A legjobb steakek Budapesten

avagy zsír nélkül nincs jó hús

Egyáltalán nem egységes budapesti körkép underground konyhával, féltitkos grillezéssel, egy nemzetközileg elismert, egy trendi, és egy olasz étteremmel.

201 Tovább

A régi mániám

mindent megsütni végighajtani a stefánián. De mi az a stefánia? És mire jó? Az attól függ, de most amerikai háziasszonyt játszunk Budapesten és megsütöm frissen a húst, amit mamám kizárólag vadasba, napokig pácolva, fél napig főzve tudott elképzelni.

Mert ilyen stefániát kaptam, azért.

58 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek