Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legsúlyosabb reggeli Budapesten

Ha nem is a tejivók helyén, de újra előkerültek a reggelizőhelyek Budapesten. Ezek korábban nyitó, reggelit is kínáló kávézók, de van közöttük több, kimondottan célszerszám is, és egy étterem. Sőt, az étterem visz mindent.

182 Tovább

Extrém leves reggelire

Mama-hét lesz, a mai napot leszámítva vállalható, eredeti zalai, és somogyi receptekkel, filléres paraszti ételekkel, de hús és hal nélkül.

A reggeli leves nem ilyen. Nem vállalható. Keletkezésének körülményei ismeretlenek, és már rákérdezni se tudok, de egy egyszerű, kalóriadús reggeli, a vajjal megkent kifli kakaóval átértelmezése.

64 Tovább

Luxus tejbegríz

A tejbegrízzel nehéz nagyot mondani. Nem szeretem, túl lapos, egyszerű, tompán édes, rosszemlékű dögunalom. Erre egy nevetségesen egyszerű csavar hozzáadásával egészen belezúgtam. Mint amikor egy pasi kategóriákat lép előre egy jó szemüvegtől, vagy borostától.

70 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek