Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Michelin, csajok, rokkendroll

A Bock Bisztró idén is megtartotta a Michelin kalauz Bib Gourmand minősítését, ami kiváló ár-érték arányú helyet jelent. Interjú a séffel, Bíró Lajossal a csillagról, csajokról, motorokról és arról, hova kell vinni egy nőt vacsorázni.

86 Tovább

A disznóvágás művészei

Lajos, miért nem készül disznósajt? Mert én azt mondtam. Fercsi normája napi három sertés, és aki nézi, balettet lát, de ne kortárs izére gondoljanak. Az ország egyik legjobb séfje és egyik legjobb böllérje vágott szombaton, a villányi Sauska birtokon, így a borok, és a környezet is méltók voltak az urakhoz.

202 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek