Hajnalka wrote: Info: benéztem a libri onlájnra, az ulpius ház kiadónak van jan. 31-ig kettőt fizet hármat kap akciója van, az akciós könyvek között van Joanne Harris A francia konyha és A francia piac c. könyve, nemtom, neked megvannak-e, nekem nincs, de volt lehetőségem mindkettőbe belelapozni és nagyon megtetszettek. Harmadiknak meg lehet választani egy Doris Lessinget vagy egy Orhan Pamukot, az Ulpius az elmúlt években ráállt a ponyvára, azóta szinte egy normális könyv nem jelent meg tőlük a két említett írón kívül.

Anna wrote: te hát nem az ulpis adja ki a vass virág limonádéját, vegyed meg azt, biztos tetszene

---------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote: vajon hogy kéne lefényképezni a rizses hurkát, hogy ne egy szardarabnak tűnjön???

---------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote: Ja, ha már biztos a helyszín, lécci írd meg a címet, mert kéne egy szállás, lehetőleg 200 méteren belül, ahova négykézláb is át tudok menni (nem feltétlenül a részegség miatt, ilyenkor szoktam új cipőt villantani és nem tanulok :D) Még ki köll találnom a toálettet, azaz "hogy öltözzünk úgy fel, hogy tíz kilóval kevesebbnek látszódjunk, ugyanakkor ne legyen olcsó hatású és parasztos?" Nem hiszem el, hogy a 68 kiló minden télen bejátszik. Ok, hazudtam. 69,5 :DDD Má mingyá fényevő vagyok, mégis. Ó és ma Lidi napot ültünk (lány, neköm ne hozzatok virágot, mer csak kidobom, a cserepest meg nem tudom hova erakni) és mama sütött három gáztepsi rétest, mer Lány, nemsikerűt nemsikerűt, én meg nem tunnák ojan spagettit csináni amijent a mútkó kűtté apádda. (mamának minden spagetti egyébként) Sírtam a fészerben a meghatottságtól. Nem sokáig, mert az Artúr megint a fejénél fogva vitte a kiscicát és rázta is, és óbégatnom kellett, meg ráemelni a trágyavillát, de azé mégis.

---------------------------------------------------------------------------------------

Anna wrote: oszt a recept hol van? egy linket raktál be, ami oda mutat? értem én hogy webketto", meg tud az olvasója kattintani, csak tudod, nem szokik, szóval ne vicceskedjünk már, kaparjad le a saját szavaiddal hogy készül egy ilyen foszlós, amibo"l én nem zabálhatok, mert egy hete diétázok, ne készítsél ki idegileg, már topon vagyok úgyis, agyadra ment a kenyérgyár, te jány? kösz limara, hát hétfo"to"l majd linkeljük a fu"szeres melóit, kösz eszter, megsütöttem, jóvót?

---------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote: Baszki, esküszöm, nem én gányoltam össze, de a dobozod tetejéről nem lehet leszedni egy zsírpacnit. Már ráfújtam fél flakon zsíroldót meg mindennel súroltam, de nem jön le. Majhónap leég a pofámról a bőr, hogy adom vissza. Most áztatom folyékony mosószerben.

Anna wrote: hüje olyan volt, ilyen piros a köcsög bajai paprikád föstötte be

Hajnalka wrote: höhö, megnyugodtam. akkor az ott is marad :D

---------------------------------------------------------------------------------------

Ezt mindketten írhattuk volna: ha nem vagyok egy tenyerestalpas vidéki picsa, aki kitol egy heimlich manővert, a kutya tíz perce megdöglik, mert úgy zabál, hogy egy libaszív ment a légcsövébe

a hányást már feltakarítottam

---------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote: Azt nem tudják megkülönböztetni, melyik cikket írtad te, melyiket én meg melyikünknek melyik a kutyája, akkor várjak egy általános iskola negyedik szintű szövegértést? Nem, az túl nagy elvárás.

Anna wrote: :DDDD majdnem egyformák a kutyáink :DDD

Papi+Anna

Pötyi+Hajni

---------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote: Hihihi-hahaha real-barca, elklászikó, az év meccse, hahaha ötnullra nyert a barca, fel vagyok villanyozódva, tökjó napom volt egyébként is, elmennek a kocadrukkerek (bayern münchen drukker bazmeg, hogy engedhetem be?!), megosztjuk a feladatokat, akkor én leviszem a kutyát te meg összepakolsz, oké. Három perc múlva kaputelefon, jaj jaj elszökött a kutya, nem találom. Namost pizsiben, gumicsizmában mentem le, és a kibaszott dögöt a Family Center mögött találtuk meg, ahol kúrt egy nyamvadék korcsot és a Zoli szerint most pszichés, mondom pszichés zavarai lesznek mert odamentem és véget vetettem az aktusnak meg ordítoztam és megráztam mint Krisztus a vargát és nemmészeztem a nőstény kóbor ribancra. Nem bazmeg, NEKEM LESZNEK PSZICHÉS ZAVARAIM többek között ettől bazmeg, hogy éjjel fél egykor pizsiben, gumicsizmában keresem a kutyát, aki eközben önfeledten kúr. Most mindenki rám van megsértődve és én vagyok a rohadék gazdi. hmmm.... Fasza dolog falkavezérnek lenni, én mondom, van benne valami állatias. Kár, hogy tudok beszélni, hörgéssel meg mélyről jövő morgással jobban kifejezném magam.

Anna wrote: tegnap azt csináltam, meg haraptam is hazajöttem az Olimpiás sörvacsiról,  kanapé lehugyozva, nem nagyon, mert nincs tartalék, naponta ötször rohangászok vele, aznap éppen tíz kilométert gyalogoltunk tempósan, mikor hazaértünk, kidőlt, mint zsák, szóval a testmozgás hiánya, frusztráció kizárt, kanoskodik itt a kis köcsögduda, odamegyek, mit csináltál? erre lepössenti a nem mondom mennyit érő csizmám orrát, ez a tiszteletlenség teteje, letörlöm a csizmát gyorsan és konkrétan morogva a torkánál fogva a földre nyomom. nem kézzel, rendesen torkon haraptam. így tartottam egy darabig, hörögtem is elegánsan, aztán még beleharaptam a fülébe, és rendesen mélyről morogtam és szemeztem. így visszagondolva, arcon haraphatott volna 15 centis csizmasarkastul, hernyóselyemszoknyástul, maxmarástul, ahogy voltam, láttam, hogyan tud egy teniszlabdát centi vastagra összenyomni az állkapcsával, egy orreltávolítás lófasz lenne neki. de ehelyett arcon nyalt.

Letöröltem a nyakáról a rúzst, kiszedtem a szőrt a számból, fogat mostam és lefeküdtem aludni

---------------------------------------------------------------------------------------

Anna wrote: "Giorgio Locatelli Ízek Itáliája című könyve az olasz konyha bibliája." "életszagú történetek a nagyszülo"kro"l" "Mindezt úgy, hogy szinte mellékesen több száz receptet is kapunk, mégis olyan érzésünk van, mintha vacsora közben beszélgetnénk egy régi baráttal, főzésről" "így tanít egy jó pedagógus, és Locatelli az, mert van benne alázat és képes arra, amire csak kevesen: önzetlenül átadni a megszerzett tudást, megosztani a sokéves tapasztalatot"

bazdmegbazdmegbazdmeg

a locatellit kivel írattad meg?

---------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote: (az azzuri blogra írva kapta ezt a kommentet)"ez valami link hiba? ennek a cikknek nem a cukisagon van a helye? ki nem sz@rja le hogy milyen a kabalaallat? ez itt a foci-sorivas-szurkolas maszkulin oltara, erre az olasz blog csak ugy kerulhet ki a focimre ha ilyen edi-bedi dolgokrol ir? ha holnap kiesik olaszorszag akkor mirol irtok? "

 Namost a MASZKULIN OLTÁRON azóta is röhögök....... kezdem átérezni a női autósújságírás problematikáját :DDD

--------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote: (elkezdett a hogyvolt blogra írni, Attila = sixx, az ottani szerk.): Na idefigyelj Főnök. TUDOK az admin felületen

  • továbbot csinálni
  • képet becsináni sőt, képet méretezni is mert teljesen egyedül letöltöttem egy programot és annak a magyar fordítását is
  • tudok formázás nélkül beilleszteni és utána továbbcsinálni a posztot
  • és tudok a file kezelőben új könyvtárat vagy miafaszt csinálni

NAMITSZÓSZBASZKI, HE?? :DDD Mindezt azért, mert annyira féltem Attilától, hogy kénytelen voltam összekapni magam :DDD És SENKI nem segített, hö! Mondjuk sixx ma lebaszott, de hát öt faszkorbács egy közti érdemrend, öt sixx lebaszás egy nemistom. Békenóbeldíj. Azért az mert azt tényleg szeretnék kapni. :D

---------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote: Egyébként VAN hüvelygombás sztorim is, de sohasohasoha nem mondom el másnak. Mikor egy hipochondriás rohamomban eldöntöttem, hogy nekem hüvelygombám van és már lehetett ezt a canestenkombit vagymit kapni, akkor vettem és a második nap elkezdtem értetlenkedve dohogni, hogy mekkora már ez a kurva gyógyszer, alig lehet lenyelni, mert nem olvastam el a használati útmutatót, egyértelmű volt, hogy ha a dobozra az van írva, hogy hüvelyTABLETTA akkor én azt bő vízzel lenyelem. Zoli két hétig röhögött, én nem.

---------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote: vettem máj- és epevédő teát, úgy szúr a jobb bordaívem alatt, hogy nem kapok levegőt normálisan, pedig nem is ittam. a héten.

---------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote: Ha sixx pozitív véleményt fejt ki és megkapom a hogyvoltozást, kifészbukkolhatom? :) SZORTS SZORÍTS SZORÍTS. (megittam két becherovkát, hogy így a múzsa homlokon basszon, egyelőre csak vörös vagyok mint a rák :D)

Anna wrote: hogyne fészbukkolhatnád, de jó lenne ha összekaparnál a karajra is cikkeket, ha érted hogy mondom :)))

Hajnalka wrote: höhö nem is vagyok beosztva, most mondtam pont a Zolinak, hogy Anna pont a karácsonyi balhékból hagyott ki :DD mondtam azt is hogy mingyá meg is fogok sértődni. :D

Anna wrote: facebook komment? lidike babakocsija? hol vannak? he? éeletem legszarabb karácsonya? holnap jöhet az első aztán más szarok is, gesztenye? he? he

Hajnalka wrote: atyaisten mi az a lidike babakocsija???

Anna wrote: ami felgyulladt valami történet nem gasztro, te akartad

Hajnalka wrote: ja, az apu személygépkocsija volt :DDDDDD jaj most röhögök nagyon, tudom, az lesz a kariaji.

A félreértés oka: Hajnalka wrote: lécci lécci hadd írjam meg Szentestére a "te Lidi, mióta ég a Gyerök kocsija?" posztot, nincs benne kaja, de lehetne ez kariajándék :DD vagy valamikor karira

---------------------------------------------------------------------------------------

Hajnalka wrote (ő szerkeszti a Napi ajánlatot a portálon, ami nem mindig könnyű, egy tucat ebédmenüt 11-kor eldöntő étteremtől körbekönyörögni az aznapi ebédet): Örüljetek ti is, még a Mák Bisztró is kiírta az ebédjét grínicsi idő szerint, nekik karácsonyra veszek egy órát. :D

--------------------------------------------------------------------------------------

Boldog Karácsonyt, vidám munkahelyet mindenkinek!