Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ecetes hering, mézsziruppal

"… vedd tudomásul, látni sem bírlak benneteket! Hányingerem van, ha rátok nézek! Legyek csak huszonegy, azonnal itthagyom ezt a porfészket! A lányok a suliban azt mondják, ha nekik ilyen szülei lennének, már rég öngyilkosok lettek volna. De én nem teszem meg nektek ezt a szívességet. Elmegyek a nyugati partra és híres leszek! De addig is nem akarlak látni benneteket, soha többé! - Jennifer utolsó szavai már az emeleti lépcsőről visszhangzottak, majd bevágta maga mögött az ajtót, (a főszurkolói dressze a székről a földre hullott, de mit érdekelte ez most őt) és zokogva az ágyára vetette magát. A szemetek! A rohadt szemetek (az apja és az anyja) csinálhatnak bármit, ő akkor is elmegy Dick McCarthy szülinapi bulijára, ha a holttestükön keresztül kell a bejárati ajtóig gázolnia is. Ez az ötlet furcsamód kéjes érzéssel töltötte el"

60 Tovább

Hogyan néz ki egy Michelin-vizsgálat?

Amikor pár hete elterjedt a hír, itt vannak az ellenőrök a városban, felmerült pár kérdés az olvasóktól, ezekre kerestünk választ. névtelen villáminterjú az egyik étterem üzletvezetőjével.

60 Tovább

Hentes Józsikáék elköltöztek, Nagycsarnok, alagsor, Match mellett, színes-szagos új helyiség. Részletek később, még

 Telszám, a mobil a régi jó:

Gál József: 20 571 5758

Vágó Ákos (Vágó, értitek, muhaha) 70 593 5088

Lesz nyitóbuli is mindjárt!

31 Tovább

Itt az ősz, itt a tökéletes levesek ideje!

Az A-kategóriás jogosítvány birtoklása egy új problémát hoz az életbe. Nem igaz, többet is hoz, de az időjárás soha előtte nem volt ilyen fontos. Minden nap az utolsó szép nap, minden nap úgy kell harkályocsapatni, mintha nem lenne holnap. Minden nap felmerül, mi lesz holnap, mi lesz amikor zuhog, amikor fagy, hogy éljük túl tavaszig? Ma mintha megérkezett volna az ősz, vele együtt egy vigaszleves. Egy tökéletes leves ideje, ami nem válthat ki semmit a világon, de gyenge gyógyszernek jó lesz. Nem mintha annyira kéne vigasztalni, mindjárt lehúzok a garázsba. Nem a kocsiért.

154 Tovább

Ma ajánló máshova

 Esze Dóra interjúja Annával. Később lesz Hajnalkával is. 

Napi gasztro is legyen: ha májat rántanak, csakis panko-morzsa és durvára vágott dió feles keverékébe panírozzák! Lehetőleg borjút, fél centis lapokra vágva, legmagasabb lángon hirtelen sütve a mély olajban. 

30 Tovább

Az emlős kanállal táplál

Hogy muszáj mindenkit megetetnünk, akit szeretünk, ősi eretedű lelki szükségletünk. Hogy mindez százszorosan érvényes ivadékainkra, az nem egyszerű lelki igény, hanem a természet diktálta parancs, egyszerűen muszáj neki eleget tenni, bőrünkön érezzük a feladat élet-halál jellegét. Emlős vagyok: saját testemből kell táplálnom a kölyköm, ami sok szempontból nyilván rendkívül praktikus, egyszerű, tiszta útja volna az ősi parancs teljesítésének.

Csakhogy: hiába jó ez a csimpánznak, ezen a ponton ütközik ki az a mégiscsak nagy távolság, amit a majmoktól tettünk meg. A szoptatás egészséges, az anyatej jó, mégis állandó rettegéssel tölti el a 21. századi anyát. Az a sokmillió év csúnya torzításokat vitt végbe a természet parancsa és a teljesítés lelki viszonylatai között.

Muszáj megetetni a gyereket, látni, ahogy eltűnik a táplálék a szájában, megélni az átadás folyamatát, bizonyságot kapni az elfogyasztott anyag formájáról, színéről, ízéről, mennyiségéről.

Hónapok óta erre a pillanatra vártam: végre igazi, színes-szagos ételt tömhetek a szájába.

68 Tovább

Az alma és a formája

Zsiga bá szeretett piacra járni. Ezt ugyan nem mondta el a haveroknak a Pötyiben (figyelem, diszkont árak, korsó 240.-, pohár 170,- gépzene, sportcsatornák, kerthelyiség, könnyű megközelíthetőség, a rendőrség mögött), mert erősen férfiatlan tettnek minősítették volna, és hát az ember miért égesse porig magát abban a közegben, ahol a legtöbb időt tölti, ugye?

34 Tovább

Egy koca, egy porta, miii?

Ötvenezer okos, nagyméretű, rövidszőrű koca keres gazdát, ki fogadja őket örökbe? Vigyázat, büdösek!!!

140 Tovább

A liszt diadala

Mi van ebédre? Nem ebédeltél? De igen, és? Dőlt is a hát ezért fizetjük a menzát része a párbeszédnek. Minden egyes nap. De én komolyan vettem a szervezetem fejlődését, a menza csak előételnek számított. Fehérjét és minőséget akartam, nem logisztikai hadgyakorlatot.

104 Tovább

A paradicsom utolsó percei

Most megint olyanról fogok írni, amit minden háztartásban tudnak (és jobban tudnak) készíteni, biztos a Karajon is írtak már róla, nem érdekel, nem nézek utána. Mit csináljak, ha most éppen erre kattantam rá, és se marcipánlikőrbe pácolt gyöngytyúkmell, se mandulalisztbe forgatott pisztrángderék nincs momentán a kamrapolcon (kamrám sincs), paradicsom, paprika, juhtúró és SÖR viszont van.

116 Tovább

Két hete diétázok!

Újra szerda, újra spenót két tükörtojással, rántás nélkül. Sokan itt, a nyolcadik napon adják fel, mert meg sem moccan a mérleg. Én nem ezzel vagyok elfoglalva, hanem azzal, hogy levest ennék, azt hiszem, eddig ez volt a legnehezebb: azt KELL enni, ami oda van írva. Egy biztos: tojást majd egy ideig nem. Répát se nagyon. Roston sült vagy főtt marhaszeletet sem. Rettenetes tapasztalataimra hagyatkozva mindig van nálam egy-két szilva vagy nektarin (végső esetben szőlőcukor) kóválygás esetére. Közben vihogok, eszembe jut a papa, aki nájlonba csomagolva hordta a zsebében a "cukros vagyok" cetlit és ha érezte, hogy rosszul van, a fűre állt, hogy puhára essen, hámaj összetöri magát a küvesen, mi?

44 Tovább

Apám-féle káposztasavanyítás

Régen írtam már apámról, meg egyébként is. Most azonban közeleg az ideje egy újabb nagy attrakciójának, a Szent Káposztasavanyításnak, amit vétek lenne nem megosztani. Bő hónap múlva szülővárosomban, Egerben a Nagy Káposztaisten hívei megkezdik zarándoklatukat. Nem tudom más városokban is így van-e ez, én máshol nem láttam, igaz nem is nagyon kerestem.

76 Tovább

Hajnalka le akar fogyni

Akkor szakadt el a cérna, mikor Anna is rákérdezett. "Mert sánta vagyok bazmeg, azér'! Azért nem sportolok inkább! Sán-ta! Nem, púpom még nincs, de bárki szólíthat Quasimodonak, bánom én." Hogy másfél héten belül hogyan lehet kettő akkorát esni, mint az ólajtó, azt majd vendégbloggerinaként megírom a lúzerek.blog.hu-ra, mindenesetre a teszkós szobamamuszt úgy kivágtam a kukába, hogy csak nyekkent, és legyen elég annyi, a leszúrt Rittbergerre, amit a fürdőszobában produkáltam, Vitray önálló estet tudott volna alapozni, még úgy is, hogy nem flitteres szoknyácska volt rajtam.

208 Tovább

6% kacsamáj, mi az? Kacsamájas!

Húsz konzerv, hat ember, egy kutya, rengeteg szenvedés. Bolti májkrémkonzerveket értékeltünk. Túléltük.

83 Tovább

Hogyan ropogjon a fül?

Egy egyszerű technológia egy még sokkal egyszerűbb, olcsó és szeretett alapanyag elkészítéséhez. Sertésfül, belül kocsonyásan, kívül ropogósan.

55 Tovább

2011 08 23 legjobb kommentjei

Pepin bácsi 2011.08.23. 13:23:48
A kommentek jobbak, mint a poszt. Gondolom ez volt a cél ;) A fejléc viszont nagyon ratyi. Vissza a régit! 

A poszt írásakor csak párszor, másnap, a kommenteket követve tucatszor kunkorodtunk magzatpózba a röhögéstől. A kutya riadtan szaladt fölénk, Hajnit többször arcon nyalta, héhéhé én is, balhé! Ezt próbáljuk ma megosztani. Ha csak egy olvasó elröhögi magát, már megérte. A fejléc a régi. 

corby 2011.08.23. 02:46:43 nem tudom, hogy éhes lettem vagy kanos

---------------------------------------------------------------------------------------------------

dennisthemenace 2011.08.23. 09:46:41 "Úrino nem veszi be, nem nyeli le.." Akkor menjen zongorázni a hulye picsája...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

sallang 2011.08.23. 10:09:09 Én is sokáig nagyon kiváncsi voltam az ízére, de sosem mertem megkóstolni a magamét, mert attól féltem, hogy buzivá válok. De egyszer, egy a sikeres maszturbálás után mégis lenyaltam az ujjamról. Hát először valóban furcsa íze volt, de mára már annyira megszerettem, hogy néha a reggeli kávémat is ezzel színezem. Ja, és azóta sem váltam buzivá, pedig ez már mindegy 10 éves rutin

---------------------------------------------------------------------------------------------------

abaka 2011.08.23. 10:22:22 @Hódos Hajnalka: Azert kemeny lehet igy masnap reggel raebredni, mit is posztoltatok ejjel reszegen... :)

2011 év kommentje, már augusztusban:

Drótmalac · http://blob.blog.hu 2011.08.23. 10:35:24 Úgy harkályozzatok, mintha nem lenne holnap.

Rosszindulatú Vászka · http://globalicum.blog.hu/ 2011.08.23. 11:18:04 Jó lenne tisztázni azt is, hogy vegánok fogyaszthassák-e

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ekkerjoz 2011.08.23. 11:41:45 @tiboru: szakközépben lekéstem a kötelező nemi felvilágosítás előadást, edzésen, vagy szabadszilenciumon voltam, nem mentem ki a moziba, ahová összecsődítették a ványait, de így jártam jól, Dr. Veres Pál tartotta, és lekéste az utolsó buszt, meg el is fáradt, szóval vagy tízünknek kiselőadást tartott, merthát kötelező tananyag volt ez, nem vicc, mint az állampolgári ismeretek, vagy a honvédelmi, és hát a gimis lányokkal ott ültem a kiskönyvtárban, Pali bácsi mesélt, sztorikat, főleg az ifjúsági magazin olvasói levelekből, aztán kimondottan nekem meg hogyan kell megizélni a legyet, ő mondjuk kimondta rusztikusan, de itt most fertelmes prűdek olvasnak és hát én komolyan izzadtam, meg vigyorogtam felváltva, mondom egy szál szakközepes elsős (seszta), kilenc-tíz kézilabás másodikos lány közt, mert azok aztán belekérdeztek ám, különösen Simon Mari, akit az anyja meg a nővére nevelt, apja kinn dolgozott alzsírban, és Marinak voltak kérdései, mert eléggé fájt neki a szex, én meg igyekeztem beleolvadni a szépirodalmi k-n polc kötetei közé, de azért kiderült, Mari se tudott mindent, mert postinor híján jó a citromlé is öblögetni, ha már megtörtént a dolog, de Mari azt mondta, nem szereti, mert savanyú mindezt csak azért, hogy a post hiánypótló, és maximális tisztelet érte, másrészt ez rég nem gasztroblog, inkább hedonista

---------------------------------------------------------------------------------------------------

borigabi 2011.08.23. 11:58:02 Nem akarom a lányokat védeni - ha gondjuk van, megoldják ők ezt maguk is :) -, de szerintem minden törzsolvasó tisztában van a stílusukkal. Eddig sem a viktoriánus receptkultúrájukkal ragasztottak a monitorhoz, hanem a kellemesen gasztrosznob írásaikkal. Nekem bejött a poszt. Nem, nem vagyok meleg. :) És nem azért hagytam kommentet, hogy nyaljak. :P

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pista bá 2011.08.23. 12:35:24 @Rosszindulatú Vászka: szerintem a hölgyek mostanában kezdenek fejfájósan ébredezni, nem emlékeznek semmire, amikor először erre jár vmelyik a másnapos fejével, na akkor lesz törölve a poszt előrelátóak egy mentést csinálhatnak addig is, ha valakit ez lázba hoz

Pista bá 2011.08.23. 12:39:32 ja, most látom, van aki már felkelt... akkor nem értem

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Kovácsné · http://kovacsne.blog.hu 2011.08.23. 12:40:34 Holnap meg majd a filmdroidon elolvashatom, hogyan kell megkúrni a hátsó sorban a jegyszedőt...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

HumphreyX 2011.08.23. 13:38:33 :) nem szex közben kell úrinőnek/úriembernek lenni, hanem előtte és utána.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 _alesi_ · http://alesi.tumblr.com 2011.08.23. 13:39:40 Köpni-nyelni nem tudok, így hirtelen

Lánykérés is volt:

Rézvirág 2011.08.23. 13:45:55 hűha....(csak azért nem húbazmeg, mert úrinő vagyok :-P) Azt most hagyjuk, hogy ez a blog milyen volt-milyen lett, mert ezt már hónapok óta szajkózza mindenki, meg szerintem most amúgy is tuti a pálinka az oka mindennek. Különben is a te blogod, azt csinálsz vele, amit akarsz. Olvasni is az olvassa, aki akarja. Azt viszont már sokadszorra érzem, hogy itt valamiféle úrinőfóbia esete forog fenn. Szóval szólnék pár szót az érdekükben. Az úrinők kérem élvezik az életet. És tisztelik a hangulatot. A piacon megfogják a sült kolbászt és beleharapnak. Akkorát, amekkorát kényelmesen csukott szájjal meg tudnak rágni és lenyelni, nem csámcsognak, és azt is tudják, mire jó a szalvéta, a kenyérből falatokat törnek, mosolyogva figyelik a színes forgatagot maguk körül, miközben arra gondolnak, hogy milyen jól eltalálták a fűszerezését ennek a kolbásznak, majdnem olyan, mint amit gyerekkorában evett abban a kis marosparti faluban. Terített asztalnál tudja, melyik evőeszköz mire való, őszintén értékeli a szép terítéket, a virágdíszt, a tálalást, a színeket, az illatokat, a harmóniát. Tiszteli a fáradozást, amivel létrehozták a hangulatot, és élvezni akarja, nem lerombolni. Az ételt nem habzsolja, hanem minden falatot kiélvez. Egyéb orális örömöknél sem az ukmukfuk bekap-végigcsinál-öklendez-kiköp forgatókönyvet követi, hanem hangulatot teremt a kezével és a nyelvével, nem habzsol, hanem ízlel, játszik, figyel, ráhangolódik, szeret, csókol, simogat, masszíroz, az ujja és a nyelve táncot jár, elégedetten figyeli a hatást, végül mindenféle ízlelgetés nélkül egy határozott nyeléssel eltünteti a nyomokat, majd nyelvével apró köröket rajzolva a bőrre, elindul az ágyéktól, fölfelé, végig a nyakig, suttog valamit a fülbe, és diadalmas mosollyal a száján könnyedén simogat, míg a a szívverést újra nyugodtnak nem érzi. (szóval röviden: le.)

Dréher Antal 2011.08.23. 13:50:19 @Rézvirág: Hozzám jössz feleségül..?

Az év cicapárosa: Rézvirág és Hajnalka:

Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2011.08.23. 13:55:20 @Rézvirág: mondjuk, ezt egy liverpool meccs közben elég nehéz :D:D

Rézvirág 2011.08.23. 13:57:28 @Hódos Hajnalka: Drágám, akinek én csinálom, az közben nem fog meccsre figyelni ;-)

Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2011.08.23. 14:01:34 @Rézvirág: hm. én stadionról beszéltem, szívem, nem tévéközvetítésről...

kk_kk 2011.08.23. 14:31:47 @Hódos Hajnalka: @Rézvirág: Könyörgöm, ne hagyjátok abba!

Cumingout:

fogash 2011.08.23. 14:34:36 fél háromra 220 komment. Stage 2 completed... :( Ennél csak az érdekesebb, hogy: "A kérdés a címben, ma férfi olvasóinkra nem vagyunk kíváncsiak. Bekaphatják." viszont a 220-ból saccra 190-200 komment tuti férfitől származik. Szóval mikor jönnek az úri és kevésbé úri nőihölgyek comingoutolni ezügyben?

Pista bá 2011.08.23. 14:35:19 @fogash: cumingoutolni, már bocs a helyesbítésért

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Bambano 2011.08.23. 16:25:25 megpróbáltam újból értelmezni a posztot... csak annyit tudok hozzászólni, hogy van itthon egy kis jóféle kisüsti :))))

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

De mi legyen Erikával?

valotlan pletyka oximoron-e?? 2011.08.23. 16:18:27 ....Ferfi vagyok. A problemat tegyuk fel maskepp. Erika nem szeret szopni. Ok. Ezt tudvan, Erika kene vagy nem kene szopjon??

Pista bá 2011.08.23. 16:26:25 @valotlan pletyka oximoron-e??: csavarjunk rajta még egyet: erika partnere szereti, ha leszopják akkor most mi legyen vele? mert ha ennyire az az isten, hogy mindenki csinálja amit szeret és szarni a másikba, akkor egy megoldás van: erika nem szopik, a partnere meg elmegy és leszopat valaki mást. a kapcsolat nagy jövő előtt áll

valotlan pletyka oximoron-e?? 2011.08.23. 16:30:03 Hat az legyen, hogy a nagy elfogadas jegyeben ( :DDD szepen irtam :DDD ) a partner lemond errol. Ha Erika mas szempontbol anyira vagany, hogy megeri ezt neki. Ha nem, dobja a francba. Jo valasz?

Pista bá 2011.08.23. 16:32:59 @valotlan pletyka oximoron-e??: ezzel a logikával csak teljesen megegyező szexuális preferenciával rendelkező emberek élhetnének párkapcsolatban, vagyis feltételezésem szerint a mostani kapcsolatok túlnyomó része meg kellene, hogy szűnjön

Loading... 2011.08.23. 16:33:39 Tetszik, nem tetszik Erika szopni fog! :D

Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2011.08.23. 16:45:50 ööö... elvesztettem a fonalat.... és .... ki az az Erika, könyörgöm????

Rosszindulatú Vászka · http://globalicum.blog.hu/ 2011.08.23. 16:55:25 @Hódos Hajnalka: egy elméleti úrihölgy, aki nem kedveli az örömszerzés posztban említett módozatait.

nem akar az ökörcsorda legelni 2011.08.23. 16:47:39 Ha Erika nem szereti lenyelni, sőt még szopni sem, akkor csak egyszer tegye meg, tartsa a szájába és adja vissza jószívűen egy csók keretében a gazdának. Ha az szó nélkül lenyeli, akkor azzal a fickóval amúgy is vigyázni kell, így meneküljön! :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Bejgli 2011.08.23. 16:53:20 Tök egyértelmű, szeretem csinálni, lenyelem :) Az viszont új tapasztalat, hogy ezután valaki megtagadja a csókot, mert undorítónak találja - volt rá példa. Hát akkor anyád-e.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Gáborom 2011.08.23. 17:03:07 Én nem vagyok se úri, se nő, oszt mégis kurva jól szopok. naaa??

Pista bá 2011.08.23. 17:06:06 @Gáborom: pöttyös az inged?

---------------------------------------------------------------------------------------------------muskotály küvé 2011.08.23. 18:45:27 "hej, ha még főzni is tudnátok" :)

Pista bá 2011.08.23. 19:25:16 @muskotály küvé: :)) a nap magaslabda-szerelése

gyvy 2011.08.23. 19:27:28 @muskotály küvé: Minek? Főzni én is tudok... :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Egy IGAZI NŐ:

szőkeluca 2011.08.23. 22:29:30 mióta kiderült, hogy a férjem szeretője nem nyeli, azóta én igen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

108 Tovább

Ponty, japánul

Levadásztunk egy vadiúj pontyreceptet, így legnagyobb szerelmünk a hallé, a rántott, a rác, és a hamburger után új formát mutathat. Íme a miszóponty Huszár Krisztiántól, a recept sügérből is elkészíthető.

49 Tovább

Mindenki kézmosókrémje

- A hátsó ajtót bezártad?
- Anyuuu, nem akarok visszamenni megnézni!
Piros száztízes Skodából ki, a soha el nem készült kerítés helyén átlépek, a soha el nem készült előtető tornácán felmegyek, a domború üvegbetétes bejárati ajtó (iszonyat drága volt, csináltatott!) mindkét zár kétszer ráfordítva. Zárva lesz, hogyne lenne zárva a hátsó is. Előszoba, még egy ajtó az ebédlőbe, jobbra el a boltív alatt, balra, még egy boltív, jobbra a rózsaszín csempés fürdőszoba, amihez akkor még nem lehetett rózsaszín vécépapírt kapni, és ez mekkora gond volt, aztán később, amikor már lett volna rózsaszín vécépapír a boltban, akadtak valódi gondok, balra be a mosókonyhába. Kis szellőzőablak is zárva van, nehogy bemásszon rajta Eugene Victor Tooms, vagy a jóég tudja ki, a kézmosón nyitva felejtett ultraderm szagába ütközök, megyek tovább a kamrába, hátsó ajtó. Zárva.

121 Tovább

Mintha makkot nyalogatnál!

A Mák Bisztró séfje, Huszár Krisztián nem kimondottan simulékony természetéről híres. Sőt, zabolátlan vad hírében áll, kiváló iparági történetek, behorpadt acélkukák fűződnek a nevéhez. Idén az Alexandra kalauz az év séjfének választotta, és most készül élete első szerzői estjére, ezért készítettünk vele egy rövid interjút. Igazából azért is, mert nagyon szeretjük a tehetséges, igényes, és kompromisszumokat gyűlölő vadembereket, lásd Takács Lajos (Olimpia), Kerekes Sanyi (Almárium), Bíró Lajos(Bock), vagy akár Miguel Vieira (Costes).

62 Tovább

A legjobb répa esete a legdrágább májjal

Már megint érik a cékla. Google, mintha már írtunk volna róla, sokat, mert szeretjük. Attól még újra itt tartunk, saras céklarépák állnak a ládákban. Minden más megváltozott, ezért idén megpróbálunk a céklából is többet kihozni, ha már a kurvaéletből sikerült. Reméljük, mindenki így van vele.

64 Tovább

A Blahán felszállt egy Michelin-ellenőr!

Egy perc alatt átpörkölt a városon, és a közösségi médiákon a pletyka, Michelin-ellenőrök járják a legjobb éttermeinket.

Ezt az infót sajnos nehéz leellenőrizni, legyünk lazák, és engedjünk a hírnek, hátha tényleg itt vannak, és tesztelnek.

Mi tiszta erőből drukkolunk szeretett, és kevésbé szeretett, de attól még jó éttermeinknek, hogy a Costes és az Onyx egy-egy csillaga mellé még több hely kapjon hasonló elismerést. 

Olvasóinknak pedig szívből ajánljuk, most aztán végképp menjenek a legjobb éttermekbe, ilyenkor a legizgalmasabb.

Interjú a Costes és az Onyx séfjével a linkeken.

Kinek tippelik a következő csillago(ka)t?

 

173 Tovább

Jön a chipsadó, süssön pogácsát!

A rágcsálnivalók idén ősztől az eddiginél is drágábbak lettek, így annak is megakad rajta a szeme a boltban, aki eddig nem volt függő. A csábítás a tiltás növekedésével erősödik, ez viszont azon hamis vágyak közé tartozik, melyeket nem követ kellően boldog beteljesülés. Furcsa, nemjóllakott hányinger, tartósítószeres, ízfokozós utóíz, még mindig éhes vagyok, de enni már többet ma nincs kedvem.

88 Tovább

Sertésmájkrém vs. Sertésmájkrém

Lekaptuk a polcról a két koleszes életmentő retromárkát, és próbáltunk igazságot tenni.

85 Tovább

Kamaszt etetünk, nekünk se mindig könnyű

A gyerek nyafog, (azért gyerek). De amikor tartalmasabb reggeliért nyafog, akkor úgy érzi az ember, hogy beérett sokéves nyűglődése a gyereknevelés területén (legalábbis ebben a pici szegmensben), a gyerek egészségesen akar táplálkozni, sokat reggelizni otthon. A konkrét megvalósítás már nem olyan egyszerű. A gyerek fél hétkor indul iskolába, (messze van az iskola, írattuk volna inkább a közeli bábaképzőbe, de oda nem akart menni) háromnegyed hatkor kel. Addig millió dolga van. Felébred, (hosszú folyamat) mosakszik (itt behozza az eltelt időt) összepakol, leckét ír, megnézi az e-mailjeit, írt-e neki Natalie Portman az éjjel, (persze, hogy ma se írt), ha már be van kapcsolva a gép, lejátszik egy menetet kedvenc stratégiai játékán, gondosan összeválogatja ruhatárát az egyforma kék farmerok, szürke pólók és fehér tornacipők közül, majd indulni készül. Ebbe az időszakba kellene beleférni egy tartalmas reggelinek. További járulékos információ: a gyerek 17 éves, 190 cm magas, 90 kg, 47-es lába és bödönhangja van, valamint húsz deka csokoládét hamarabb eltüntet, mint a Marsbéli Halálsugár.

82 Tovább

A kaviárt is hamisítják

Szása két üveg kaviárt rak az asztalra. Az egyik a saját termékük, az Arany Kaviár, a másik a jól ismert, tokhallal átszúrt fémtető, orosz kaviár lesz az, gondolom. Nem, az a hamis kaviár.

56 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek