A Malackaraj.hu napi 5500 egyedi látogatóval, és 2009 márciusi indítása óta több mint másfél millió oldalletöltéssel egy új megközelítésből mutatja be a gasztronómiát. Nem csak recepteket, hanem a különböző fogásokhoz kapcsolódó történeteket, kulturális vonatkozásokat, alapanyagokat és azok beszerzési, feldolgozási lehetőségeit ismerteti, nem főzőműsor, nem recepttár.

A korszerű információk átadásán túl közvetlen hangvétellel, határozott véleménnyel,  alapvető és közérdekű ismeretek átadásával nem csak tapasztalt háziasszonyokhoz, hanem férfiakhoz és a kezdőkhöz is szól.

A Malackaraj.hu a HVG Goldenblog verseny Gasztro kategóriájának 2009 évi győztese, elsődleges célja a változatos táplálkozás és a kiváló minőségű alapanyagok, termékek, receptek és kísérőik népszerűsítése.

De ha mindez nem elég, és nagyobb falatot szeretne, kérje a legolvasottabb gasztroblogok (Malackaraj, Fűszer és Lélek, Chili és Vanília, Dolce Vita, Limara péksége) közös ajánlatát, ahol naponta 15 000 olvasót érhet el.

Kapcsolat: malackaraj@gmail.com