Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trenírozza elburjánzott ízlelőbimbóit!

Házastársa extrém konyhai különlegességgel lepte meg születésnapja alkalmából, az ön mosolya azonban az első falat után természetellenessé vált? Kedvenc bloggere utasításait követve, hosszú anyagbeszerzési és konyhai tortúrákon ment keresztül, kajtatva a csúcsgasztronómiai élményt, ami egyszerűen elmaradt? Égett a pofája, mert egy csillagos étterem menüjének csúcspontját volt kénytelen otthagyni a havi fizetésével együtt? A hiba valóban az ön készülékében van, mégsem tehet róla.

288 Tovább

Kedvenc virágom egy ehető kóró

Nem bírom a vágott virágot. A Merci bonbont se. A Mercit igen, de azt csak aranyásók kapnak, én legfeljebb magamnak kaparhatom ki. (az nem olyan Merci)

39 Tovább

Kedvenc olcsó ételem

A fogásokhoz kopó lábosok történetei felbecsülhetetlen értékűek. Egy lepattant zománc mögötti üvöltözéseket, vagy a zöld pöttyös bögre becsapós kettős szerepét soha nem fogom elfelejteni. A bögrék, a zöld fém liszttartó, a ronda üveg cukortartó és a fehér zománcozott lábos, a főzelékes már nincsenek meg. A mama sincs meg, nem balhéznak többet anyámmal, mert megint kétszer adott vacsorázni a kislánynak, aki túlsúlyos és túlméretes kamasz volt alapból, genetikától, a sok zabálástól. De balhéztak eleget nélkülem is.

127 Tovább

A fiúk nem szeretik, pedig ha tudnák

Azért küldtek ide a barátaim, azt mondták, az a zellersaláta jó. De én nem szeretem a zellert. Összenéztünk Eszterrel, még egy zellerellenes férfi, ahogy a Hegy megy bulin szinte mind az volt. A rillette elfogyott, a zellersalátánál csak a céklasalátából maradt több. És az életemben is csak ilyen pasik fordultak meg. Mindent megettek, csak a zellergumót nem.

74 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek