Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legdrágább zöldsége megkínoz

220000 Forint kilója, szinte lehetetlen beszerezni, mégse akartuk lenyelni.

378 Tovább

Ganxsta Zolee vs. Gyilkos Csili

Mától egészen év végéig minden héten egy videóval jelentkezünk, ahol ismert, és karakteres médiaszemélyiségekkel (egy részük kimondottan dekoratív is!) veszünk végig minden olyan alapanyagot, ami bár nagy fájdalmat okoz, mégis finoman átmelegít, felszabadít, és nem érdemes nélküle élni. Pont, mint a szerelem.

Hallgatták a Kartellt eleget?

135 Tovább

Ramsay kihányta, mi nem

A rohasztott cápahús majdnem kifogott rajtunk, de a kemény legények felnyalják az ammóniát is.

Szeretnénk megköszönni a segítséget Fűszeres Eszternek, Csite Norbertnek, és családjuknak. Ha valakinek akad lutefisk, vagy bármi szélsőséges élelmiszer, kérjük!

Elvállalnák?

87 Tovább

Szilveszteri virsliteszt

Azt eddig is tudtuk, hogy a kétszáz forintos virsli ehetetlen, de melyik a legjobb? Átfogó termékteszt gazdaságostól a háromezer forintos luxusvirsliig. A videót Mészáros Gábor (Benikuty) kérésére eltávolítottam.

143 Tovább

Lelepleztük a világ legbüdösebb halát

A magyar gyomron az erjesztett hering sem tudott eléggé kifogni, egy öklendezés és két mosoly, a végeredmény kettő-egy, ide.

102 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek