Hogy mi hozza az olvasót? Olvasottsági rekordereink 2011-ből. 

Egyelőre minden idők legolvasottabb Malackaraj posztja a Lenyelik?. Az indexben is ennek a statját lesve röhögött mindenki, Plankóék megzenésítették, pedig sem Hajninak, sem Annának nem ez élete írása, sőt, elég ronda mókolás volt. A lenyelés azóta sem enged minket, soha nem röhögtünk ennyit és nem bolygattuk fel az embereket ilyen kevés erőráfordítással. Nem bánunk semmit.

Anna (33):

Itt volt nálam a Hajni, és késő este, amikor kiégett izzójú motorral hazaértem a dolgomról, elkezdtünk életünk legbénább szexeiről mesélni egymásnak. Hamar beszállt harmadiknak egy üveg pálinka, vicceskedvű Klág Dávid barátom ajándéka, és az este konyhakövön magzatpózba kunkorodó, üvöltő röhögésbe fulladt. Így támadt a remek ötlet, írjunk a szopásról, végülis a szánkba vesszük azt is, az meg akkor már gasztronómia. Írtunk. Akkor, melegében, fejenként 2-3 dl pálinka lenyelése (‹-!!!) után. Én rögtön élesítettem is, mert nem szeretem a félmunkát.

Hajnalka (35 drága vagy bébi, de 37):

Anna szerint akkor voltam a gödör alján. Azóta bebizonyosodott, korántsem, de akkor nála lenni életmentő volt. Aznap este elindult a hadd ne mondjam, hova dolgára, hogyne tudnék magammal mit kezdeni, ugye Papi? Sörrel a kezemben, kutyaszőrös hálóingben flangáltam, szakadt rólam a víz. Szűk háromnegyed óra múlva benyitott, lebaszta a bukót a cipősszekrényre. Mialatt én rásandítottam az órára - húbazmeg, hát ez gyorsan megvolt - öles léptekkel elindult az almárium felé, majd kirakta a pálinkás üveget az asztalra. A második pohár után jött a kérdés, melyik volt életem legszarabb dugása. Volt olyan, na. Hát így. A pálinka elfogyott. Azóta a rossz is. Most a világ legjobb pálinkáját iszom. És nem akarok mást.

A legek. 

A legjobb reggelik, a legjobb steakek, ezeket az éttermi posztokat mi is szeretjük, informatívak, hasznosak, és bár sokan azt hiszik, reklámok, aki csak egy keveset is tud a reklámok és a hirdetők természetéről, tudja, nem azok. Jövőre folytatjuk majd ezeket az összegző írásokat.

Gyerekkorunk legborzalmasabb étele is ide tartozik, bár merőben más volt a téma, a párizsiba ütött tükörtojáshoz szinte mindenkinek volt hozzáfűznivalója.

Hasonlóan népszerű, és közérdekű téma volt Lázár János hamburgerellenes akciója is, esszük azt a tájékozatlan szívit neki. 

Ahogy az ország tortája című borzalom is közérdekű probléma, azért érdekelt annyi olvasót.

A szerbiai (1,2), és a Nasivin támogatta csípős videókat (különösen a wasabit) is imádták, ez megnyugtató hír nekünk, érdemes az írásokhoz képest sokszoros melót rakni ezekbe az imádott projektjeinkbe.

A Michelin-téma is mindenkit érdekel, elég volt megírni a pletykát, itt vannak a városban. Ez sem az az írás volt, amire feltétlenül büszkék leszünk egész életünkben, de néha ennyi játék belefér.

Méltán került be a válogatásba egy régi ismerősünk, aminek senki se tudja a receptjét. Mégis száz néven nevezzük.  

És hát a Lenyelik? legjobb kommentjei sem maradhatnak le erről a listáról, régen röhögtünk ennyit kommenteken, és 2011-ben az volt a második legolvasottabb poszt, köszönjük!

Buék!

Holnap jönnek a mi, személyes kedvenceink és azok keletkezés-történetei.